Porodní bába na Syltu diskuze

Porodní bába na Syltu https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/226559/bmid_porodni-baba-na-syltu-0dg-226559.jpg 4 123 41

Dvě děti a jedno nebezpečné tajemství Geesche je jediná porodní bába na Syltu. Když se jedné bouřlivé noci objeví na prahu jejího domku dvě těhotné ženy, které neodkladně potřebují její pomoc, učiní Geesche rozhodnutí, které změní celý její další život. Dramatický příběh se odehrává na pozadí historických událostí – stavby ostrovní železnice a počátků turistického ruchu na jednom z nejoblíbenějších pobaltských ostrovů.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Die Hebamme von Sylt , 2011


více info...

Diskuze o knize (7)

Přidat komentář

Modrina
11.06.2015 5 z 5

katynais: Tohle jsem říkala do doby, než jsem čtečku dostala (moji synové nikdy moc neposlouchali, co maminka plácá, takže mi ji koupili k narozeninám :) ). Od té doby jsem ji nedala z ruky. Takže u sebe mám neustále haldu knih, což ocení hlavně ti, kdo hodně (jako my) cestují. Jak říká můj kolega - možná nenahradí knihu, ale nahradí knihovnu. A zrovna tohle po zkušenosti před 13 lety, kdy nám povodeň vzala 2/3 mnoho desetiletí budované knihovny, pro mě hraje velkou roli.

katynais
10.06.2015 1 z 5

Nechci se ji zastavat, ale ti co preferuji papirove knihy nesleduji ty elektronicke, teda alespon ja to tak mam, takze pro me je to take novinka, ze elektronicka kniha byla k dispozici uz v unoru, ja na tu papirovou cekala a tesila a dnes ji zacnu cist:))
Uzijete si elektronickou knihu stejne jako papirovou? Ja bych si elektronickou knihu neumela uzit


Modrina
02.06.2015 5 z 5

Jak jsem psala - mám knihu v elektronické podobě a mám ji koupenou opravdu od února. Šmahem nazvat komentující lháři,aniž si člověk zjistí pravý stav věci, je poněkud hloupé.

Modrina
01.06.2015 5 z 5

pobijecmuch: A co takhle si kliknout na tlačítko "koupit"? :) Mám knihu v elektronické podobě a mám ji koupenou opravdu od února. Šmahem nazvat komentující lháři, aniž si člověk zjistí pravý stav věci, je poněkud hloupé.

Merynkaw
01.06.2015 3 z 5

Já mám knihu v čtečce též od ebuxu...

siena
30.05.2015

Pobíječimuch, tentokrát se musím autorek komentářů zastat. V Knižním klubu je kniha už "na pultě" delší dobu...

pobijecmuch
29.05.2015

A nejlepší jsou komentáře ke knihám, které ještě leží v tiskárně a barva dosud neuschla. Předešlé komentáře uživatelek proto beru s rezervou, protože jsou nepravdivé.
Kniha totiž dorazí na pulty prodejců až první týden v červnu 2015.