Dokonalé propojení diskuze

Dokonalé propojení https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495524/bmid_dokonale-propojeni-tSP-495524.png 4 217 217

Když se šestadvacetiletá Anna odhodlá políbit svou spící platonickou lásku, spolubydlící Markétu, zjistí přitom, že namísto hebkých rtů líbá ledové, mrtvé tělo. Kdo je vrahem? Jeden z rodičů či Markétin bratr? Movitý přítel či zatrpklá kolegyně ze sborovny? Lehkomyslný kamarád, spolubydlící – anebo za její smrt může někdo úplně jiný? Smrt mladé dívky z pohledu sedmi lidí odkrývá nejen otcovství jejího nenarozeného dítěte, ale i praktiky záhadné sekty. Jaká další tajemství ještě vyplují na povrch? Všechno totiž souvisí se vším, vše je dokonale propojené...... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

eDex
10.05.2024 2 z 5

Knihu jsem četla už dávněji. Tématem mi připadala, jako by byla určena pro YA čtenáře, způsob vyprávění byl nešťastný; jednoduchý a přesto chaotický.
Résumé velké zklamání.

Překombinovaný děj, zápletka, viditelná urputnost, dostat na stránky prvotiny všechno možné; postavy, které se pletly a splývaly, a jejich jednáni vůbec typově neodpovídalo vykresleným vlastnostem charakteru. Klišé od začátku do konce, školácky snaživě a neobratně napsané.
I když by se za plus dalo považovat české prostředí, na mě nepůsobilo uvěřitelně.

Psychothriller to podle mě nebyl, thriller už vůbec ne, ale ať to bylo cokoliv, i na prvotinu mi to přišlo neuspokojivé.

Vysoká hodnocení nechápu. Ale je možné, že i u této autorky to bude díky velkému počtu 5- ti hvězdičkových hodnocení z jednorázově použitých a účelově založených účtů.
Za mě kniha ani zdaleka neodpovídá tomuto hodnocení.

martineknatasa
25.09.2022 5 z 5

Moc pěkně napsané. Kniha se krásně čte a nelze od ní odejít. Vřele doporučuji a autorku si přidávám do oblíbených.