Vítězslav Jareš

česká, 1969

Diskuze (4)

Přidat příspěvek

Aleh
13.03.2017

Vítězslav Jareš může svými kriminálními příběhy, které vyšetřuje Karel Krol z ÚOOZ, 12.12. a Vor v zakone, směle konkurovat úspěšným severským kriminálkám. Krimi příběhy se dobře čtou, jsou napsány velmi poutavě a čtenáře pohltí už od samého začátku. Trochu jsem se obávala, že fungování a praktiky ruskojazyčné mafie budou pro mě příliš vzdálená témata, ale to byl můj velký omyl. Budu se těšit na jeho další knihy a řadím si ho mezi své oblíbené autory.

klokan.1905
05.11.2016

Vítězslav Jareš...
Četl jsem od něho Hlavní roli, poté 12.12. a nyní Vor v zakone... Jedna lepší než druhá... Určitě si od tohoto autora co nejdříve něco přečtěte, protože to opravdu stojí za to...
Vítězslava Jareše jsem si zařadil mezi své oblíbené autory a moc rád si přečtu jeho další knížky...


Jaruš7
26.09.2016

V.J. píše skvěle, čte se báječně, jeho knihy mají kouzlo češství, v příbězích má svůj styl, rozehrává varianty jen k dokonalejší pointě, a ta pak opravdu stojí za to, takže z náročnosti neslevuje a to je jedna z hodnot, kterou čtenář dovede ocenit. Z hlediska vývoje byl start excelentní, tak se máme na co těšit.

zoew
26.09.2016

Doufám, že se od tohoto autora dočkáme dalších knih se skvělými nápady. Po záplavě severských krimi (kterým může směle konkutrovat) jsou jeho díla velmi příjemnou změnou.