Iona Grey

britská

Diskuze (5)

Přidat příspěvek

Morana107
24.04.2023

Chce se mi občas křičet, že má tolik lidí předsudek vůči knihám s romantickým tématem, protože to prý nemá dostatečnou literární hodnotu.
Bože, jak na nějakém pokryteckém banketu, kde všichni předstírají, že zbožňují jen tři sta let staré klasiky v originále. Čtete to, všichni vědí, že je to hrůza, ale nikdo to nepřizná. Je to jako v pohádce Císařovy nové šaty, všichni viděli, že je nahý, ale raději mu blahopřáli a obdivovali jeho nový oblek, jen aby nebyli za hlupáky.
Tohle je podle mě jedna z nejlepších autorek naší doby. Má to náboj, úžasný popis chutí, vůní, vjemů, citů, toku vzpomínek i psychické rozpoložení hlavních hrdinů. Tolik lásky i nápadů. K těmhle knihám se budu ráda vracet!
Díky, Iono Grey i báječný překladateli.

adela.hol
29.10.2022

Obě dvě autorčiny knihy jsou pro mě naprosto bezchybné a doufám, že brzy vyjde další.
Autorka nepíše jen tak nějaké oddechové romantiky, které po přečtení odložíte a vezmete si další. Příběhy lásky jejích hrdinů ve vás doznívají ještě dlouho poté.


EvikU.
23.02.2022

Nedá se nic dělat, Iona Grey putuje do mých oblíbených autorek již po první knize. Ještě musím sehnat a přečíst její druhou knihu a budu doufat, že bude brzy další napsaná kniha. Doporučuji.

Markett
30.10.2020

Úžasná autorka, která prostě psát umí - její knížky chytnou za srdíčko a už v něm zůstanou. Iona je obdivuhodná :)

Mikiem
15.11.2019

Dobrá autorka knih