Zvelebilova Zvelebilova diskuze u knih

☰ menu

Murie Murie Rosana Zvelebilová

@ Lenka.Vílka Děkuji za přání.
Já to asi moc prožívám. Znáte to, když jeden stráví nad dílem cca 300 hodin, dá do něj všechny peníze a pak se nervuje, co na to řeknou lidi.
Nad tou soudností a sebereflexí, jak zmiňovala Stingerlover, jsem se fakt zamyslela (dokonce jsem se ptala přátel, známých, recenzentů, ... Byla jsem jak paranoidní debil). V první chvíli jsem si i říkala: "Bože, co jsem to jenom udělala?!" Podobně jsem na tom byla s točením videí, které jsem po komentech typu "soudnost, sebereflexe, cancer" a tak pověsila na hřebíček.
U toho vydávání se asi jen tak nevzdám. Navíc se mi teď ozývají lidé, kteří knihu přečetli a líbila se jim. Taková jedna reakce přebije třeba i deset odpadů. Dokud se líbí aspoň jednomu člověku, mám pocit, že to má cenu dělat.
Také přeji hezký den :).

24.01.2023


Murie Murie Rosana Zvelebilová

@Lenka.Vílka Daisy je korektorka a jako jedna ze tří lidí viděla finální knihu předtím, než vyšla. Já jsem se jenom zeptala, kde k tomu Stingerlover přišla. Původně ze zděšení, kudy mohlo dílo "uniknout" před vydáním, ale pak mě napadla ta druhá možnost.
Přiznávám se, že mě to hodnocení trochu šokovalo. Pochopím, když někdo ohodnotí dílo, které se mu nelíbí, jako odpad. Komentář, který Stingerlover napsala, nebylo hodnocením. Objevil se pak tady v diskusi.
Hele, já nerada ubližuju lidem. Mrzí mě, jestli jsem někomu z vás nějak ukřivdila, ale pořád to vypadá, že je v tom něco osobního.

24.01.2023


Murie Murie Rosana Zvelebilová

@stingerlover Docela by mě zajímalo, jak jste se k tomu komiksu dostala :). Hodnotila jste ho den po oficiálním vydání. Tedy ve chvíli, kdy předobjednatelé neměli své zásilky ani na pobočce k vyzvednutí a v kamenných obchodech ještě nebyl.
Jak víte, že je příběh plytký? Vážně jste to přečetla celé, když Vás tak odrazovaly obrázky?
Docela z toho čiší, že jste na mně zasedlá. Nevím, co jsem Vám provedla, že to musel schytat i Smrdutý kojot, ale takhle se mstít na databázi je vážně dětinské.

24.01.2023


Ježek až sem a průběžně… Ježek až sem a průběžně… Igor Indruch

Sbírka je volně ke stažení v PDF na stránkách vydavatele.

01.08.2021 5 z 5