zatoulane_knihy zatoulane_knihy diskuze u knih

☰ menu

Hector Hector Marcy Jell

SPOILER
Ano, ano a tisíckrát ano. Autorka si nemohla vybrat lepšího bratra na závěrečný díl série. Tolik zvratů a nečekaných klíček, tento díl posunulo ještě o stupeň výš. Půlku knihy jsem se smála a druhou jsem četla se zatajeným dechem.Takže rozhodně nesmíte vynechat mého oblíbence a temného jezdce apokalypsy HECTORA!


Pozor možné spojlery...
Opět jsem měla velký problém se odtrhnout od knihy a nemohla jít spát dřív, než to dočtu. Vedle Hectora, bych si asi nedokázala představit lepší ženu než je Elen (teda kromě sebe ). Za mě je to královna zvládání všech situaci a nebojí se použít jak svojí zbraň, tak svůj ostrý jazyk. V životě nic nedostala jen tak zadarmo a očividně se to v nejbližší době nezmění. Hector.. no k němu asi nemám co dodat anděl s černou duší ďábla. Naprosto ho miluju!! Jako co se tady dělo? To bylo vážně něco. Nerada se tak loučím s prostředím JEZDCŮ APOKALYPSY, naši mafiáni rozhodně se těším na všechny REREADINGY!! Nejoblíbenější díl celé série!!!
Autorka nezklamala a rozhodně doporučuji si od ní přečíst další knihy, já to rozhodně mám v plánu!! A ten EPILOG?? Jako to je zrada!! Tohle se nedělá potřebuji vědět víc!!!

24.01.2024