PAVEL917 PAVEL917 diskuze u knih

☰ menu

Rozpolcený čas Rozpolcený čas Dayton Ward

Jsem opravdu velký fanoušek Star Treku a vlastním téměř všechny knihy v češtině a dokonce i komiksy v polštině. Tohle ale je 1. kniha ze světa Star Treku, která mě ale vůbec nebavila :-( Vražedné řádění nějakých pochybných stvoření létajících časem sem a tam mě vyloženě otravovalo. Zlatí Borgové :-) Další díl už si asi nepořídím, a když tak jen proto aby viděl, jestli je stejně slabý jako ten první.

02.01.2024


Rahan 3 Rahan 3 Roger Lécureux

Rahana jsem měl moc rád už jako kluk. Hltal jsem jeho příběhy v časopisu PIF a ani trochu mi nevadilo, že to bylo francouzsky. Téměř vše se dalo domyslet :-) Samozřejmě jsem tedy přivítal českou verzi. Mám už doma Rahana (české vydání, zřejmě první s několika příběhy) Ty se pak bohužel opakují i v novém vydání. Ale nevadí. Jen mi připadá, že kresby v Pifovi byly mnohem hezčí a propracovanější než v těchto knihách.

28.12.2023 4 z 5


Jantarové oči Jantarové oči Vilma Kadlečková

Souhlasím s "kaffa". Ani já jsem nebyl schopen dočíst 1. díl. A to jsem zvládl už ledacos. Nepochopitelné chování, snad hlavní hrdinky, Pinkrtýny mě vážně dostalo do kolen. Znovu se do toho již na 100 procent nepustím a klidně si dám Jiráskovo Temno. I to bylo mnohem zábavnější :-)

19.02.2021 odpad!


Město v oblacích Město v oblacích Kristýna Sněgoňová

Vážně skvělá kniha. Přečetl jsem jí jedním dechem. Takhle si představuji dobrou sci-fi.

19.02.2021 5 z 5