Nailo Nailo diskuze u knih

☰ menu

Tři jezdci apokalypsy Tři jezdci apokalypsy Theodora Stonewall

Smekáme pomyslný klobouk a tleskáme nad jasnovideckými schopnostmi pana Ondřeje Krotila, jeho přítelkyně a skalních fanoušků. Kniha vyšla pouze v tištěné formě a ve 100 kusech. Krabice s výtisky dorazila z tiskárny v pátek 11. prosince a do dnešního dne tj. 13. prosince byl vydán pouze jeden jediný výtisk. A to skalnímu fanouškovi, který si pro něj osobně přišel. Zajímalo by nás tedy, kde uživatelé, kteří k dnešnímu dni ohodnotili knihu jako "odpad", měli možnost ji číst, neboť jsme dosud veřejně nepublikovali ani ukázku z ní.

13.12.2020


Na hraně temnoty Na hraně temnoty Theodora Stonewall

Velice nás jako autory těší, že kniha splnila svůj účel - vzbuzuje v lidech emoce. :) Dokonce i "známá" bookstagramerka a "knižní blogerka roku 2019", která odmítla recenzní výtisk, (neboť nemá na čtení dalších knih momentálně čas), a tudíž Na hraně temnoty neměla možnost číst (jak sama přiznala na sociální síti Instagram), nás ohodnotila - jako "odpad". :D Slečně i jejím věrným a přizvukujícím kamarádkám tímto děkujeme a uznáváme, že v hodnocení knih ještě zdaleka nejsme na jejich úrovni. Musíme si dílo totiž nejprve přečíst, než jsme schopni ho ohodnotit. ;) Chápeme však, že ne každý je schopný se smířit s tím, že se jiní lidé mohou cítit dobře na druhém konci světa.

04.12.2020


Nevyzpytatelné jsou cesty osudu Nevyzpytatelné jsou cesty osudu Theodora Stonewall

Velice nás jako autory těší, že kniha splnila svůj účel - vzbuzuje v lidech emoce. :) Dokonce i "známá" bookstagramerka a "knižní blogerka roku 2019", která odmítla recenzní výtisk, (neboť nemá na čtení dalších knih momentálně čas), a tudíž Nevyzpytatelné cesty osudu neměla možnost číst (jak sama přiznala na sociální síti Instagram), nás ohodnotila - jako "odpad". :D Slečně i jejím věrným a přizvukujícím kamarádkám tímto děkujeme a uznáváme, že v hodnocení knih ještě zdaleka nejsme na jejich úrovni. Musíme si dílo totiž nejprve přečíst, než jsme schopni ho ohodnotit. ;) Chápeme však, že ne každý je schopný se smířit s tím, že se jiní lidé mohou cítit dobře na druhém konci světa.

24.10.2020