Mikuše-Ivet Mikuše-Ivet diskuze u knih

☰ menu

Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Po přečtení dalšího dílu jsem zhrozena, jak dlouho budu muset čekat na další díl.... Kvůli své nedočkavosti mě přepadla šílená nutnost aspoň díky antonaci se dozvědět víc co nás v dalším díle čeká. A řekla bych, že se máme na co těšit.... Pokud je tu někdo, taky tak nedočkavý jako já, tak tady je malá ukázka na co se můžeme v dalším díle těšit.

Od autora knihy From Blood and Ash může být každý nádech posledním ve finále série Dark Elements…

Každá volba má důsledky a Layla Shaw čelí těžším rozhodnutím než většina ostatních. Světlo nebo tma? Nejtěžší ze všeho je, že se Layla musí rozhodnout, které straně sebe sama bude věřit. Co udělá s novým problémem? Lilin, nejsmrtelnější z démonů, byla vypuštěna a způsobila zkázu všude kolem ní. Aby Layla ochránila svého nejlepšího přítele před osudem horším než smrt, musí uzavřít dohodu s nepřítelem a zároveň zachránit své město před zničením.

Layla, rozpolcená mezi dvěma světy, nemá žádné jistoty, zvlášť když se vrátí stará smlouva, která je všechny pronásleduje. Ale někdy, když jsou tajemství všude a pravda se zdá nepoznaná, musíte poslouchat své srdce, vybrat si stranu a bojovat jako čert.

16.02.2023 5 z 5