Mikkinnen Mikkinnen diskuze u knih

☰ menu

Země zaslíbená Země zaslíbená Barack Obama

Pro Koka:
Obávám se, že nešlo. I anglický original je velmi objemný. U tohohle typu knih je to obvyklé. Je to spíš na čtení doma, než do tramvaje. Právě se pouštím do čtení a věřím, že kniha splní mé očekávání. Zkuste té knize dát ještě šanci. ;-)

30.12.2021


Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

Dokud budou lidé, co tyto tituly budou kupovat a číst, tak budou tyto slátaniny vznikat. Je to otázka poptávky a nabídky. A přitom je kolem tolik, tolik kvalitní literatury.

12.08.2021 odpad!


Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti Dominik Landsman

Omlouvám se, ale nemohu jinak než dát odpad. Ke knize se nebudu vyjadřovat. jen bych opakoval komentáře Domina CZ atd. Jen přidám osobní zkušenost s autorem. Na veletrhu knihy 2015 měl Landsman prezentaci své knihy ve středním křídle paláce na výstavišti v pátek cca ve 13 hod. Tedy v nejlepším místě veletrhu a v hlavním "vysilacim" čase!
přiznám se že jsem se tam hodně těšil protože mám čtyřletého synka a od narození jsem s ním téměř stále. No co vám budu povídat, je to to nejúžasnější co mě v životě potkalo! A pln očekávání jsem usedl do zpola zaplněného přednáškové sálu. Těšil jsem se na muže, otce a člověka který by mi mohl být blízký svými zážitky s dítětem. Omyl!!!
V podstatě hned jeho první věta mě doslova šokovala. "Mateřská dovolená, bylo to nejhorší co mě v životě potkalo." Lidé kolem mě se zasmáli a já byl v šoku. Myslel jsem si že si pán dělá srandu a že to druhou větou zachrání. Bohužel se tak nestalo a já po chvíli pochopil že to myslí zcela vážně. Vydržel jsem si další 3 minuty a po větě "už bych to nikdy nechtěl znova zažít." jsem se zvedl a odkráčel jsem demonstrativně pryč. V té době, již bylo v sále cítit že nejsem jediný kdo je upřímně znechucen oním panem spisovatelem. Lidé se po sobě dívali a moc nechápali co ten člověk vypouští z úst. Bylo to obrovské zklamání. Pro mě osobně bylo a stále je neuvěřitelným zážitkem sledovat veškeré pokroky a úspěchy toho malého tvorečka. Opravdu upřímně nechápu jak je možné, že se tato kniha zde stala knihou roku?!

16.11.2015 odpad!