marlowe marlowe diskuze u knih

☰ menu

Ikabog Ikabog J. K. Rowling (p)

Knižku můžete (na pokračování) svým dětem a vnoučatům číst už teď - viz zde: https://ikabog-pribeh.albatros.cz
Děti mohou k pohádce malovat i obrázky - vítězné ilustrace se pak objeví v knižním vydání.

28.08.2020


Dívka s copem Dívka s copem Jaroslav Velinský

Jirikk, 1*!!! :-)

04.08.2017 4 z 5


Kruh Kruh Bernard Minier

Encyklopedie, já s tebou naprosto souhlasím. V tom, že chyba je někde "mezi knihou a židlí". Však jsem to do svého komentáře také napsal: Nepatřím zkrátka do té správné cílové skupiny. I kdyby VŠICHNI čtenáři dali knize 5*, nemůžu si pomoct, mně se to prostě nelíbilo. S tím člověk nic neudělá. Viděl jsem tam chyby, které mě otrávily – proto jen ty dvě hvězdy. Vnímám to tak, že komentář je "osobní názor čtenáře". Jsme prostě dva chlápci, kteří si v hospodě dali guláš, a zatímco jeden si na něm pochutnal, druhý tvrdí: Měl jsem si dát radši svíčkovou. My dva se v mnoha věcech shodneme – no tak tentokrát jsme se holt neshodli… :-)

01.05.2017 2 z 5


Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

Pingino, ptáš-li se na radu, za sebe ti mohu říci jediné: Přečti si všechny komentáře ke knížce - a hned pochopíš, "vo co tady de"! Já osobně román ohodnotil jako "odpad" - důvody viz můj komentář (ve kterém možná najdeš i odpovědi na svoje otázky).

04.11.2015 odpad!


Vraní dívka Vraní dívka Erik Axl Sund

A co u dětí, Pingino, to bys dala? Protože tahle knížka je TAKY o mučení a zabíjení dětí. Takže jestli ti vadí JENOM zvířta, tak žádný strach a s chutí do toho!!!

02.11.2015 odpad!


Poslední Laponec Poslední Laponec Olivier Truc

Tak to slyším poprvé - a pomalu se tomu člověk zdráhá uvěřit, protože vychází jen z nějakých svých ničím nepodložených dojmů. Mě ta představa věčné tmy dusila celou knížku - a vždycky jsem si na začátku kapitoly počítal: tak dneska jim sluníčko svítí už 3 hodiny... :-)
Nicméně, sieno, tvoji teorii o "depce z polárního dne" by nejspíš všemi deseti podpořil detektiv Will Dormer (Al Pacino) ze skvělé Insomnie (http://www.csfd.cz/film/6994-insomnie/)

16.08.2015 5 z 5