Irena_K Irena_K diskuze u knih

☰ menu

Bušidó: Cesta samuraje Bušidó: Cesta samuraje Taira Šigesuke

Dobrý den, měla bych o knihu velký zájem, ale bohužel se mi ji nedaří sehnat. Kdyby jste někdo knihu chtěli prodat či věděli, kde je k dostání, byla bych nesmírně vděčná a zaplatila klidně i nad původní cenu. Mockrát děkuju za případné nabídky.

17.11.2020


Člověk a duše Člověk a duše Carl Gustav Jung

Dobrý den, nemá prosím někdo z Vás knihu na prodej/ nenarazil na antikvariát, který by ji měl skladem? Už dlouho se snažím sehnat, ale bez úspěchu. Moc děkuji za případné info.

17.12.2017


Základy buněčné biologie - Úvod do molekulární biologie buňky Základy buněčné biologie - Úvod do molekulární biologie buňky Bruce Alberts

Dobrý den, MOC VÁS PROSÍM. Nemá někdo tuto knihu na prodej či vypůjčení (v češtině)? Případně neví někdo o knihkupectví či jiném místě, kde je kniha k dostání? Obešla jsem několik a nikde už se nedodává(údajně).V knihovnách vypůjčena. Mám velký zájem, zaplatím ochotně plnou původní cenu.
Moc děkuji, Kozubíková.

26.10.2015


Jatka č. 5 Jatka č. 5 Kurt Vonnegut Jr.

Knihu nemohu sehnat. Nevite nekdo, prosim, o nejake prodejne, antikvariatu, strance, kde by byla k mani?

09.06.2015 5 z 5


Kvílení Kvílení Allen Ginsberg

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nemá-li někdo z vás Kvílení doma, jako knihu - koupila bych. V pdf jsem ji už nejednou četla, ale v normální vazbě ji nemůžu sehnat. A že hledám už pěkně dlouho.. byla bych opravdu vděčná. A jistojistě jsem ochotná zaplatit víc, než původní cenu, ale fakt ji moc chci! :D děkuju

18.04.2014 5 z 5