TheCiko5 TheCiko5 diskuze

☰ menu

17. Kniha, ve které se odehrává svatba nebo pohřeb

Dámy a pánové :-)
https://www.databazeknih.cz/knihy/uzasna-zemeplocha-uzasna-plochozem-damy-a-panove-285988

26.03.2020


Knihy, které zanechají výraznou duševní stopu

Jednoznačně "Umění závodit v dešti" (Garth Stein) od té doby si myslím, že rozumím psům.

23.03.2020


Moc utrácím. Za knihy

Násilí,Mocharko,násilí... :-) Rozmlátit kladivem všechny laptopy v bytě ! Pryč s dobou,kdy si děti v trafice koupí Méďu Pusíka a slajdujou,když chtějí otočit stránku ! Systematická nauka o knihách. Nenápadně knihy někde "zapomínat",pečlivě zvolit žánr dítětem náhodou nalezené knížky... Milovníci knih nerezignují! :-) Hodně štěstí !

07.10.2014


Moc utrácím. Za knihy

Dobrý večer. Jmenuji se Čiko a již pátým rokem jsem závislý na knihách (potlesk). Na jejich kupování,čtení,ukládání a třídění do na míru vyřezávané mahagonové knihovny,nebo jen na procházení se podél knižních regálů (vstávám). Je mi líto,že podobně jako Reader.007,Lenka68,PetraMe a samozřejmě Pajčula nejsem schopen neutratit za knihy aspoň 2000,- měsíčně (další potlesk). V současné době se velmi snažím porozumět sám sobě,co chci vlastně číst ( vteřinka nechápavého ticha),zkrátka než přemýšlet nad stylistickou vyrovnaností,nebo cenou daného kusu,raději sháním rovnou komplety autorů...(nesouhlasné zašumění ). Nicméně Vám všem přeji spoustu odvahy a trpělivosti v bojích s problémy,tolik podobných tomu mému. Věřím že to zvládnete...Já třeba nemám na činži,žeru hlínu,ale zvládám to... Určitě to zvládnete i Vy !!! (bouřlivý potlesk)

03.10.2014


Knihy s židovskou tematikou - poraďte, doporučte

Jestli už nejdu s křížkem po funuse,tak vřele doporučuji Kosinskiho,ten v roce 65 emigroval do Států,takže by měl být k dostání. Konktrétně "Nabarvené ptáče". Ale není to nic pro slabé povahy...;-)
Takže Jerzy Kosinski - Nabarvené ptáče.

14.08.2014