soma1 soma1 diskuze

☰ menu

Chybné série - duplicity a chyby

Dobrý den,
mám dotaz. Kniha "Roky před úsvitem" je zde v DTB zařazena jako 2. v sérii Kronika Jana Lucemburského) a zároveň vedena jako 3.díl v sérii Lucemburská trilogie (Vaňková L.).
Chtěla jsem se tedy zeptat, kam správně patří, děkuji za odpověď, M.

03.02.2022


Prosím o opravu

Ahoj, jen se chci zeptat - kniha Triumf slunce (Smith W.) https://www.databazeknih.cz/knihy/saga-rodu-ballantyneu-triumf-slunce-18117 , je zařazena do Ságy rodu Ballantyneů (5.díl) a zároveň do Ságy rodu Courtneyů (12.díl). Je to tak v pořádku? Díky za info, M. :-)

16.07.2020


Prosím o opravu

prosím o úpravu
Ahoj, můžeš opravit drobnou chybku? Do seznamu knih tohoto autora https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/edwin-thomas-22458, se vloudila kniha od W.Smitha. Tak jen aby se tam "nepletla" ;-), M.

03.06.2020


Klub čtenářů historických románů

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda by se tu našel někdo se zájmem o příp. výměnu
e-knih. Oslovila jsem už několik mnoho členů (majitelů), ale vesměs měli v knihotéce klasické knihy. Zkouším to tedy touto cestou. Sháním e-knihy např. od autorů Černá Jaroslava, Denková Melita, Rolečková Eva, Worth Sandra, Byrth Sandra, Walters Minette a další. Výměnou mohu nabídnout e-knihy ze své knihotéky.
Děkuji za pozornost a případné nabídky, M. :-)

14.02.2019


8.) kniha od slovenského autora

Jožo Nižnánský - Čachtická paní, Žena dvou mužů

03.07.2018


Technické potíže?

Hmm, tak u mne potíže přetrvávají - knihy stále nejdou přidávat...., co mám dělat? Závada asi nebude na mém PC, nejde mi to ani z dalších, M.

12.04.2018


Technické potíže?

Zdravím, poslední týden se mi nedaří přidávat nové knihy do mé knihotéky, přestože dříve jsem s tímto neměla žádný problém. Vyzkoušela jsem vše podle rad a nápovědy, ale situace je pořád stejná. Díky za pomoc, Marie

10.04.2018