Rup Rup diskuze

☰ menu

Vyhledávání

Napsal jsem Danovi. DB je upravována a kdo má víc jak, tuším, 2.000 titulů, tomu se filtrování dle autorů nezobrazuje. Pracuje se na ton, mám být trpěliv. Děkuji všem za ochotu.

05.10.2018


Vyhledávání

Děkuji všem za ochotu a omlouvat se netřeba, kde nic není ani smrt nebere. Nicméně je třeba jednat. Rád bych věděl co na to správci DBK. Či už diskuze nečtou? Kam bych se měl v takovém případě obrátit, kam napsat?

27.09.2018


Vyhledávání

Nuže já ve své knihotéce nikoli :-(

26.09.2018


Vyhledávání

Něco z jiného soudku. V posledních dvou dnech jsem z hrůzou zjistil, že nejenže nelze vyhledávat podle autorů a zároveň dle jiného kritéria, ale podle autorů už nelze vyhledávat vůbec, neboť příslušné políčko zmizelo -:( Konkrétně tedy na záložce Můj profil ve všech relevantních oddílech. V tomto případě rozhodně platí: každé vylepšení je vždy k horšímu.

26.09.2018


Chyby v knihách

Kam se všichni hrabete :-) Zkuste knihu "Dokud nás smrt nerozdělí" od Danielle Steel, vydání z roku 1993, Nakladatelství: Gemini, v překladu Martina Vernera (ISBN: 80-85975-35-1). Tam není chyba na každé páté straně (ritterqa), ale v každém pátém slově. Evidentně není román přeložen z originálu, ale ze slovenského překladu a to velmi, ale opravdu velmi, špatně. Jelikož navíc nepovažuji autorku s jejím stupidním stylem psaní za spisovatelku, a protože má kniha měkkou obálku, nehodí se ani na podložení skříně.

13.05.2015


Tištěné knihy vs. E-knihy

Co se týče umělé inteligence, kvapem se přibližuje té lidské. Ne, že by byla umělá lepší, ale ta naše je čím dál horší - alespoň se mi to tak jeví po přečtení některých knih a jejich oblíbenosti.

11.11.2013