Mariana Zapata citáty

americká, 1986

Citáty (26)

,,Být připravený na válku je jedním z nejúčinnějších způsobů, jak zachovat mír.“ Kulti


,,Kdosi mi řekl, že nemůžu vzít zpátky to, co už jsem udělala, a že víc záleží na tom, co budu dělat dál.“ Kulti


,,Když na něčem člověku hodně záleží, dokáže cokoliv.“ Kulti


,,Lidi budou vždycky věřit tomu, čemu chtějí věřit. Nemá cenu jim to vyvracet.“ Kulti


,,Přestaň se trápit tím, co si myslí ostatní. Jediné, na čem záleží, je to, že ty o sobě víš pravdu.“ Kulti


,,Taková už je pravá láska – slepá a bezpodmínečná.“ Kulti


,,Život je plný rizika, ale kdo nic neriskuje, nic nezíská. Musíte si jít za tím, co chcete, aby vám na stará kolena nezbyla jen lítost.“ Kulti


” Ale když jste někoho milovali tolik jako já Sašu, vzdálenost nic neznamenala. A já Sašu milovala víc než klimatizaci. Víc než smích. Víc než cokoli na celém světě. ” Gaby (Rytmus, já & Malychin)


” Ale za ty nejlepší věci v životě stálo za to bojovat, i když to nebylo nejlehčí, nebo ne? ” Gaby (Rytmus, já & Malychin)


” Já jsem neochvějně zastávala názor, že by si každý hlavně měl hledět svého a nestrkat nos do cizích věcí. Pokud jste nikomu neubližovali a nečekali, že vám někdo dá něco zadarmo, neměl nikdo právo si otevírat pusu. ” Gaby (Rytmus, já & Malychin)


” Kdo neriskuje, ten nežije. ” Eli (Rytmus, já & Malychin)


” Pokud něco vypadá jako ženská a ječí jako ženská, tak je to velmi pravděpodobně ženská. ” Gaby (Rytmus, já & Malychin)


„Sen je jen přání bez plánu.“ Kulti


Ani přátelství, ani nic jiného se nedá vybudovat na lžích. Kulti


Byla jsem nejlepší věc na světě od vynálezu klimatizace, a kdo by nemiloval klimatizaci? (Rytmus, já & Malychin)


Gordo, myslíš si, že jsem slepej? Gordo zavrtěl hlavou. Gaby, co ty? Myslíš si, že jsem slepej? Ne, jen blbej, uculila jsem se. - Gaby (Rytmus, já & Malychin)


Kdybych už kdysi dávno ve školce vytušila, co všechno mě s těmi kluky čeká, můj život by se nejspíš ubíral hodně jiným směrem. To, že jsem v pěti letech zůstala spolu s Elim, Masonem a Gordem za trest po škole - ve školce! - mě mělo varovat, že v jejich společnosti mě nečeká nic dobrého. Protože vážně, kdo zůstává za trest po školce? Nebylo překvapením, že kdykoli jsem se životě ocitla v nějakém průšvihu, bylo u toho tihle tři. - Gaby (Rytmus, já & Malychin)


Když vyšplháte na jisté vrcholky, nikdy již nesestoupíte, ale roztáhnete křídla a dál už poletíte. S láskou, Lukov


Komukoli, kdo má všech pět pohromadě, musí bejt na první pohled jasný, že ten nebožák si myslí, že sereš zlatý čtyřlístky. Vyprskli jsme s Gordem míchy. A to je jako dobrý? chechtala jsem se. - Gaby a Eli (Rytmus, já & Malychin)


Myslím, že někdo, kdo tě doopravdy miluje, by po tobě nikdy nechtěl, aby ses vzdal toho, co máš rád, pro co ses narodil. - Gaby (Rytmus, já & Malychin)


Nemít tě rád je jako snažit se vzdorovat gravitaci. - Saša (Rytmus, já & Malychin)


Občas mám pocit, jako bych tě znala celej život, a jindy se zas sama sebe ptám, proč mě sakra napadlo se s tebou kamarádit. - Gaby (Rytmus, já & Malychin)


Pokud se správně pamatuju, v tvojí esemesce stálo: zrovna jsem do zadku kopla nekrásnějšího chlapa, jakého jsem kdy v životě viděla. A já jsem se tě zeptala, jak vypadá a tys odpověděla: Jako dvojitý cheesburger se slaninou, do kterého se chci rovnou zakousnout. (Rytmus, já & Malychin)


Říká se, že by si člověk měl dát pozor, co si přeje, protože by se mu to mohlo splnit. Kulti


V životě nejvíc záleží na těch nejmenších vítězstvích. Kulti


Zamilovala jsem se do hlasu ve tmě. Nedělám si legraci, ani nepřeháním. Byla to čistá, ničím nezředěná láska. - Gaby (Rytmus, já & Malychin)