Julie Kibler citáty

americká

Citáty (13)

„Je ironické, že mladí vidí všechno černobíle. Všechno, nebo nic. Bývají tak nadšení z každé změny, a přitom je většinou zapotřebí spousta let a zkušeností, než uvidí obraz ve všech souvislostech.“ (Odveď mě domů - Isabelle)


„Můžete dělat jediné: Chovat se tak, jak byste chtěla, aby se chovali i oni. Budou vás sledovat a odle toho se vaše děti samy rozhodnou. Vy se můžete jen modlit, aby jim Bůh vnukl správná rozhodnutí. Nikdy je ale neopustíte. Ne víc než každá jiná nedokonalá matka, která svoje děti miluje víc než sebe sama.“ (Odveď mě domů - Isabelle)


„Někteří muži jsou hotovou pohromou. Pak jsou dobří muži. Ti jsou fajn. Jenže pak přicházejí na řadu dobří muži, které milujete. Jestli na nějakého takového narazíte, chyťte se ho a už se ho nepusťte.“ (Odveď mě domů - Isabelle)


„Občas si o něco prostě musíte říct, když to chcete.“ (Odveď mě domů - Dorrie)


„Pláč z tebe udělá opravdového muže. Věř mi.“ (Odveď mě domů - Dorrie)


Jediné, co donutí muže dostát manželskému slibu, je muž sám. ( Odveď mě domů - Dorrie)


Když vám do cesty vkročí ten pravý… Zkuste se na něj nevykašlat. ( Odveď mě domů - Dorrie)


Občas nás dobří lidé dokážou hodně překvapit. Občas vydrží mnohem déle, než byste si myslela... Mnohem déle, než by vydrželi ostatní. (Odveď mě domů - Isabelle)


Občas si říkám, že je hotové požehnání, když se člověk připraví na problémy. Vždycky jsem se do všeho pouštěla po hlavě, protože to byl ten nejlevnější způsob života. Dokud se neobjevily nějaké problémy… Pak to byl ten nejdražší způsob života. (Odveď mě domů - Dorrie)


Píchlo mě u srdce, vyschlo mi v krku. V očích se mi zaleskly slzy. Poznám i já takové souznění s mužem, kterého budu milovat? Až dosud veškeré snahy mojí matky dát mě dohromady s nějakým z místních chlapců nepadaly na úrodnou půdu. Poznala jsem zatím jediného chlapce, se kterým bych chtěla žít a prožívat své sny. Nesměla jsem na něj však ani pomyslet. A přesto jsem nyní stála hned vedle něj. (Odveď mě domů - Isabelle)


Slušný chlap se k vám chová hezky. Stejně důležité ale je, jak se chová k ostatním. (Odveď mě domů - Isabelle)


Teď už jsem věděla, jak její příběh skončí. Připadalo mi to jako nějaký smutný romantický film. Přestože jste slyšeli, co se stane, nebo jste ho už viděli pětkrát, pořád doufáte, že skončí jinak. (Odveď mě domů - Dorrie)


Uvědomila jsem si, že v 7 letech je už dost starý na to, aby znal pravdu, když už je dost starý na to, aby na ni doplácel. (Odveď mě domů - Dorrie)