Tommy Myllymäki

švédská, 1978

Nové komentáře u autorových knih

Maso Maso

koupeno ve výprodeji v Dobrovském...nevím sice proč vyprodávali, ale minimálně můj výtisk je v deskách vsazen vzhůru nohami - takže když otevřete lákavou obálku - narazíte na konec knihy (kupováno přes internet, možnost kontroly nebyla :D), ale mně to nevadí... nejsem na kuchařské knihy, u téhle mě zaujala obálka, pak jsem zjistila, že na DK není, dohledala informace, zadala, nastudovala autora a volba byla jasná..a prozatím nelituji... pravda některé recepty jako losí a sobí speciality asi dělat nebudu, ale věřím, že maso by šlo nahradit jinou zvěřinou... prozatím vyzkoušeny karbanátky a boloňská omáčka a spokojenost..určitě půjdu do dalších Tommyho receptů. Na začátku knihy obecné pokyny a vychytávky, vzadu pro změnu návod, jak si připravit vlastní bujony masové i zeleninové.. recepty psané přehledně, srozumitelně, jednoduše. já jsem spokojená, doporučuji !... celý text
haki34

Tommy Myllymäki - knihy

2018  100%Maso

Žánry autora

Kuchařky

Štítky z knih

Myllymäki je 0x v oblíbených.
Osobní web autora