Moje cesta do fantazie přehled

Moje cesta do fantazie
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490574/bmid_moje-cesta-do-fantazie-2Ma-490574.jpg 4 55 55

Jedno kouzelné léto změní všechno. Vítězná kniha 5. ročníku soutěže Hvězda inkoustu. Květa miluje anime. A ze všeho nejvíc filmy japonského tvůrce Hajao Mijazakiho. Když se musí s mámou a sestřičkou Klárkou přestěhovat z Brna do zapadlé beskydské vesničky, vymyslí hru. Dívky předstírají, že jsou ve filmu Můj soused Totoro a hledají lesní strašidlo. Jenže skutečný svět se tomu animovanému podobá pramálo. Zatímco Klára se v novém domě zabydlí snadno, Květu sužuje samota. Naštěstí i malé sestry můžou mít velké tajné plány…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje cesta do fantazie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Víla_z_louky
26.03.2024 5 z 5

Já sama mám moc ráda filmy od studia Ghibli a to že se kniha odehrává v Česku mě taky nadchlo. Tuhle knihu je škoda minout, má fajn atmosféru, supr děj a postavy si oblíbíte. Čtení jsem si užila a rozhodně ji ještě znovu otevřu :D

Kniholenka9
19.02.2024 4 z 5

Pěkně napsaná oddechová kniha, spíše pro mladší čtenáře.


Knihyvsudekolem
22.05.2023 3 z 5

Letní měsíce jsou před námi a sluníčko přímo vybízí k tomu, abychom vyšli ven, lehli si na nějaké klidné místečko se skleničkou limonády a začetli se do oddechovky. A tou Moje cesta do fantazie rozhodně je.
Už od malička jsem fanynkou nejen postavičky Totora ale i celé tvorby slavného japonského tvůrce animovaných filmů Hayao Miyazakiho. Kniha proto byla jasnou volbou a nezklamala.
Příběh dospívající dívky Květy Vás možná maličko dojme či v něm narazíte na okamžiky jež jste ve svém životě také prožili, ovšem rozhodně Vám nezkazí odpoledne :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Rivalové, Jen čas ukáže a dalších 70 knižních tipů (15. týden)

10.04.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moje cesta do fantazie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených5x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x