Jita160 Online Jita160 komentáře u knih

☰ menu

Dcera bohů Dcera bohů Michaela Marešová

PANÍ SPISOVATELKA TOUTO PRVOTINOU ODPÁLILA TĚŽKÝ KALIBR. ,, PROTO TA VELKÁ PÍSMENA".UŽ ANI NEPAMATUJI KDY MĚ KNIHA TAK POHLTILA A NAPROSTO ODSTŘIHLA OD BĚŽNÝCH KNIH. DONUTILA MĚ PŘEMÝŠLET,PROTOŽE TOHLE ZVRHLÉ,TVRDÉ A NEMILOSRDNÉ ČTENÍ PŘECE NEMŮŽE MÍT DOBRÝ KONEC? ZAČÁTEK BYL OPRAVDU ZVRÁCENÝ.,. STÁLY MĚ CHLOUPKY PO CELÉM TĚLE. CÍTILA JSEM TU BOLEST A MUKA ,KTERÁ HLAVNÍ HRDINKA, DÍVKA Z LESA PROŽÍVALA. ORIGINALITA S PŘÍBĚHU JEN SRČÍ,PROTOŽE NIC PODOBNÉHO JSEM ZATÍM NEČETLA. VÍM ŽE JE TO FANTASY A NEMĚLO BY SE MĚ LÍBIT BYTÍ A ZNÁSILNĚNÍ ŽENY, JENŽE SE MNĚ TO DOSTALO POD KŮŽÍ BYLO TO STRHUJÍCÍ. BYLI TAM I SVĚTLÁ MÍSTA PŘI, KTERÝCH JSEM DOUFALA ŽE UTRPENÍ BERE KONCE ALE TEMNOTA PŘEVLÁDALA.
PSYCHOPATICKÝ ,MAJETNICKÝ, DOMINANTNÍ KRÁL, KTERÝ VLÁDL NEMILOSRDNĚ PROPADÁ KRÁSNÉ, BEZBRANNÉ LÉČITELCE, KTERÁ V SOBĚ UKRÝVÁ TAJUPLNOU MOC, KTERÁ TOHO TYRANA NUTÍ ABY JI NAPROSTO PROPADL. JEJÍ SCHOPNOST KVĚTOMLUVY DÁVÁ CELÉMU PŘÍBĚHU TAJEMNOST, KTERÁ NÁM UKAZUJE KOUZLO PŘÍRODY.
HODHOŤME KNIHU A NE TO JAK SE NĚKOMU MŮŽE LÍBIT NÁSILÍ. A ANO NENÍ TO ČTENÍ PRO KAŽDÉHO KDO MÁTE RÁDI PŘÍBĚHY ,KTERÉ SE ČTOU S RŮŽOVÝMI BRÝLEMI TAK TADY TA K NIM ROZHODNĚ NEPATŘÍ.

01.06.2024 5 z 5


Hluboko ve vášni Hluboko ve vášni Sharon Page

Příběhy s příchutí papričky mám v oblibě. Vždy jsou velmi žhavé a pikantní. Tato spisovatelka často spojuje sexuální touhy s detektivní záplatkou.
Můj oblíbený hrdina, raněný muž,temný, zahořklý..... v tomto historickém románu zhýralý šlechtic vévoda Greybrook. Nedokáže odolat odmítavé,nevinné a smyslné guvernantce Heleně. Svádí ji do svého hříšného světa rozkoše. Jenže netuší ,že Helena je špeh a sbírá skandály smetánky. Oba před sebou skrývají velká tajemství i když je spojuje nádherná intimita a rozpustilá vášeň nejsou schopni si důvěřovat.
Krimi zápletka byla na mě až moc, ale i tak jsem si čtení v rámci žánru užila.

30.05.2024 4 z 5


Kennedy Kennedy Lauren Layne

Nic originálního ani nového, ale přesto se mě to moc líbilo.
Další z ,,vlčí" smečky Kennedy, zdatný makléř, který uzavřel s přátelí nesmyslnou dohodu.
I on to musel pekelně pohnojit aby zjistil jak byl dlouhá léta slepý. Neviděl co měl přímo před nosem, jaká úžasná a krásná žena pro něho pracuje a ještě je do něho bezhlavě zamilovaná.
Až když se karty obrátí a on musí vynaložit obrovské úsilí aby mu Kate neproklouzla mezi prsty a on získal její srdce nazpátek.

28.05.2024 4 z 5


Zjizveni Zjizveni Emily McIntire

No tady se paní spisovatelka utrhla pekelně z řetězu. Tato temná historická romance měla všeho víc,více oplzlostí, intrik ,tajemství ,krutosti a sexuální bouře. Tristana a Saru spojila pomsta a oddanost vůči rodině. Nejdříve šli proti sobě ,každý toužil po krvi toho druhého. Pak se z toho stala zvrácená posedlost ,to nebyla láska ,ale šílenství a spása.
Ale jak už to v pohádkách ,,pro dospělé" bývá i tady byly padouši svržení z trůnu a do čela Cloria Terra usedl ten pravý král.

27.05.2024 4 z 5


Lapeni Lapeni Emily McIntire

Já typ těchto temných příběhů zbožňuji. Mafiáni ,gangsteři,padouši prostě záporáci mě děsně baví. Drsné prostředí mafie protkané erotikou se četl úplně sám.
Hlavní postavy Wendy a James jsou jako světlo a tma. Ona je čistá nevinnost a on vyšinutý magor s černou duší ,který touží po krvi a pomstě. Vzrušující a napínavý vývoj vztahu mezi nima byla emoční jízda plná krutosti ,smrti,oddaností ,citu a lásky.

26.05.2024 5 z 5


Chráním Tě Chráním Tě Nika Peas (p)

Z tohoto příběhu je cítit láska a neskutečná oddanost ženy, která se obětovala nejen pro svoji rodinu, ale i o tu o kterou se začala starat jako vychovatelka.
V Itálii kam jede za prací se dostává do bohaté,zničené a traumatuzující rodiny s horkokrevným Stefanem, který zůstal sám na výchovu svých třech vnoučat. Je to egomaniak, panovačný despota bez kapky empatie. Jenomže Lucia ho svojí obětavostí k jeho vnoučatům i k němu úplně ozbrojí. Po jejím boku se cítí celistvý,přináší mu do života překvapující vášeň ,ale i záplavu nečekaných komplikací. Je to velmi dojemný a milý příběh o nečekané náklonosti,vášni a lásce mezi vychovatelkou a jejím zaměstnavatelem.

24.05.2024 5 z 5


Pískovna Pískovna Paulina Świst

V pokračování kdy už jsem si zvykla na vulgarismus a břitkou mluvu už mě příběh tak nešokoval.
Je to určitě hodně erotický,vulgární,vtipný a napínavý, protože se pokračuje v odhalování organizovaného zločinu a korupce v Polsku.
Děj nás tentokrát zavede víc než rok od okamžiku kdy skončil předešlý díl. Tentokrát hlavními hrdiny je právník Marcin a křivě obviněna Paulina, která mu naprosto zničí hradby svého mládeneckého ,bouřlivého života playboe.
Jestliže jste fanoušky této spisovatelky.... vůbec neváhejte.

23.05.2024 4 z 5


Přehrada Přehrada Paulina Świst

S paní spisovatelkou to mám trochu těžký ,vždy mě tak trochu šokuje.
Je totiž sprostá jako dlaždič. Ale když si odmyslím tu její nevymáchanou pusu a vulgarismus tak je příběh docela fajn.
Ráda se vrhá do příběhu z kriminalitou,právničinnou a detektivní zápletkou kde nikdy nechybí erotika.
Vývoj vztahu mezi advokátkou a policajtem ,který je spojil ve žhavý vztah mě hodně bavil ,ale mám pocit že moc tlačí na pilu . Na druhou stranu vůbec nešetří ostrovtipem což dává příběhu tu pravou čtivost.
Urychlený konec mě docela zklamal,ale chci vědět jak se popasuje s pokračováním takže jí dávám ještě šanci.

22.05.2024 4 z 5


Hráč v pokušení Hráč v pokušení Jennifer L. Armentrout

Za mě to byl takový krátký erotický příběh o dalším děvkaři v kalhotách.
Je to hráč baseballu, který žije na hraně a aby se udržel v sedle potřebuje falešnou přítelkyni aby si vylepšil image.
Temperamentní zrzka přiměje tohoto starého proutníka aby se začal chovat slušně a dokonce se do ní zamiloval.
Nic originálního ,ale přesto mě to drželo při čtení díky jejich humornému popichování a vzplanutí.

21.05.2024 4 z 5


Ever: Když se mě dotkneš Ever: Když se mě dotkneš Nikola Hotel

Jo,tohle bylo radost číst....
Užila jsem si intenzivní příběh o dotecích.
O léčbě těla i duše.
O velké odvaze a oddanosti.
A o lásce k nepříteli.

,,Vím,že už nikdy nebudu jako dřív,ale ne proto,že by se mnou bylo něco v nepořádku,ale proto , že jsi mě svýma rukama uhladil a dotkl se mého srdce.Chtěla bych to tak znovu a znovu".

21.05.2024 4 z 5


Koruna osudu Koruna osudu Amo Jones

No jasně tohle Amo přesně umí, úplně nás svými příběhy zblbne a zatáhne do temnoty. Nechá si nás něco myslet a vzápětí je vše jinak. Přihodí nám další zvěrsta z kterého vám stojí chloupky po těle.
Mozek mám z těch všech informací ztěžklý ,protože konečně vše dává smysl.
Láska Bryanta a Isabel nebyla snadná museli projít peklem překonat překážky v podobě lstí,her,lží a smrti.
Prostě zvrhlé,sexem nabité,vražedné, ták odlišné...perfekt čtení.

19.05.2024 5 z 5


Koruna nenávisti Koruna nenávisti Amo Jones

Tak jsem si opět nechala Amo pustit žilou... Ona je jak šlehnutí drogou, kterou potřebuji abych z jejih knížek padla na zadek.
Příběh o této sexuální brutalitě,zvrácenosti a nechutnostech o hybridních hyenolidech zaměstnala moji mysl.
Její knihy jsou tak diametrálně odlišné od ostatních, že chápu že nejsou pro každého. AMO buď milujete a nebo nenávidíte.
Prezidentova dcera potížistka a záhadný byznysmen ,který ji donutí k sňatku aby pomstil smrt bratra?
Víc nenapovím snad jen.... ke konci knihy jsem zmatená jak sáňky v létě.... to jako fakt?

Myška 43- naprosto trefná a úžasná recenze.

18.05.2024 5 z 5


Podrobení Podrobení Helen Hardt

Už 6.díl a mě to pořád baví víc a víc.
Pokračování o bratrech Steelových je opět nadupané sexem a hrůzostrašným odhalováním pravdy a navalování nových tajemství,které vystupují skoro až ze záhrobí.
Rozvíjející se vztah mezi Melanii a Jonasem odkrývá temnotu,ale díky jejich velké lásce nachází ten pravý lék k uzdravení.
Prostě napínavé a vzrušující čtení od samého začátku až do konce... jsem napnutá jak kšandy na další díl.

17.05.2024 5 z 5


Něco jako láska Něco jako láska Julie James

Tento příběh mě hodně chutnal naplnil mé chuťové pohárky až po okraj.
Jordan Rhodesová dědička miliard a majitelka obchodu s vínem... můj sen :-D je donucená pracovat s FBI aby pomohla svému bratrovi dvojčeti z vězení. Je k ní přidělen agent Nick, velký, snědý a žhavý. Přesdíraný vztah,který spolu musejí hrát se pomalu hroutí. Nick je Jordan okouzlený ona totiž není taková za jakou ji považoval. Je velmi chytrá ,silná a propadá ji v okamžiku kdy poprvé zakrouží vínem přičichne si a poválí v ústech doušek vína než ho s vášní polkne.
Kriminální zápletka a sesterská láska byla příjemným bonusem tohoto love Story s příchutí vína.

16.05.2024 5 z 5


Mizení Mizení M. V. Jírová (p)

Asi nebudu úplně objektivní,protože to není můj žánr, ale přesto ... páni!!!
Fantasy,upíři, mysterie ,andělé,čarodějky ,mizeči,cestování prostorem i časem. Ale z příběhu mě mrazilo, cítila jsem strach,temnotu, bolest a sexuální neutuchající žár.
Mysteriózní milostný trojúhelník o neobvyklé touze po ženě ,kde se o ní přou dva nevlastní bratři. Celou dobu nebudete vědět za ,který tým kopat jestli za Bena či Samuela.
Doufala jsem že až dočtu tak konečně naberu dech ,ale ne...otevřený konec po kterém žalostně potřebujete mít pokračovaní.

13.05.2024 5 z 5


Tak daleko Tak daleko Sylvia Day

Naprosto se ztotožňuji s Evičkou pode mnou :-*

Ano tohle je přesně nezaměnitelný rukopis Sylvie Day.
Pokračování příběhu pana a paní Blackovi byl ve všech směrech záhadný,nepředvídatelný,zvrácený a strhující.
Prostě připravte se na příběh s velkým P. kde mateřská láska ukáže obě tváře.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!

10.05.2024 5 z 5


Černý rytíř Černý rytíř Rina Kent

(SPOILER) Naprostá temnota a emoční jízda!!!
Příběh je tentokrát hlubší ,drsnější a děsivější.
Xander a Kim jako děti byly nejlepšími kamarády,po jedné noci jsou rozbití ,znepřátelení. Dospívají a díky svým ne-rodičům ,kteří na ně navalují další sračky a dělají jim bordel v hlavě jejich nenávist k sobě ještě víc roste. Kim prožívá temnotu v podobě poruchy přijímání potravy a sebepoškozování a Xander propadne pití.
Oba potřebuji odbornou pomoc a přesto ji nachází u sebe navzájem. Xander zažehne jako oheň a Kim jako benzín ,který chce vzplát. On byl pro ní nejlepší přítel ,po té tyran a nyní je pro ní vším.
Připravte se na bolest ,utrpení, vášeň... syrovost.

09.05.2024 5 z 5


Vyvrhel Vyvrhel T. M. Frazier

Kdo holduje tomuto motorkářskému gangu tak jako já tak věřím, že i pokračování o Bearovi a Ti si opět přijdou na své. Nečekejte romantiku ,slaďárnu ani žádnou vanilku. Je to nelítostný boj kvůli pomstě, krveprolití o milující ženu.
Příběh pokračuje přesně tam kde skončil ten předešlý. Vrhne vás do násilí ,války gangů a vzpomínek, které nepřestávají bolet.
Milostný příběh Beara a Ti je opět nabitý sexuální vybušností...jejich láska přes odloučení jen nabrala na síle.
Rozhodně doporučuji!!!!

08.05.2024 5 z 5


Oheň a voda Oheň a voda Simona Ahrnstedt

(SPOILER) Tato série nemá moc lichotivé obálky ,ale skrývá silné a napínavé příběhy bohatých aristokratů ,silných a nezávislých žen.
Je plný emocí, tajemství, zrady odvahy, sexu a lásky, která dokáže změnit zhýčkané muže.
Tady se potkáváme s Alexem De La Grip playboyem, který si užívá peněz, žen a svého postavení. Potkává nedostupnou,rusovlasou Isabel, která pracuje jako dobrovolná lékařka v utečeneckých táborech. Ta mu naprosto obrátí život vzhůru nohama. Ale i ona díky Alexovi procitne,dozraje.... přežije.
Rozkrývá se nám i postranní příběh o Alexovu bratru Peterovi ,který nachází po rozvodu a naprostém zhroucení svůj protiklad... svojí tmavou lásku, která pro něj pracovala jako pomocnice a uklízečka v domácnosti.
Rodina De La Grip,která se v prvním díle rozpadá se díky silným ženám opět ztmeluje.

07.05.2024 5 z 5


Gól mého života Gól mého života Kendall Ryan

Tato spisovatelka píše takové krátké a milé romantické jednohubky.
Pro mě jsou to takové předvídatelné lásky na ledu, které mě zpříjemní den.
S klukem s kterým si to Sára ještě na vysoké párkrát rozdala se po pár letech vyklube její falešný přítel.Musi předstírat aby video ,kterým je Teddy vydírán nenapáchalo ještě větší škody.Ale jak je možné dlouho předstírat,když je to k sobě tak táhne?

01.05.2024 3 z 5