Koruna nenávisti přehled

Koruna nenávisti
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397193/bmid_koruna-nenavisti-CEF-397193.jpg 4 378 378

Koruna série

1. díl >

Někdo by řekl, že jako dcera současného prezidenta USA mám skvělý život. Bohatá, slavná a všechno to, co by si některé holky mohly přát. Jenomže já sním o obyčejném životě, v němž bych nebyla nucena provdat se za nejděsivějšího muže, co jsem kdy potkala. Myslela jsem si, že jsme se právě seznámili, jenže se ukázalo, že toho o sobě spoustu nevím. A to vinou tak zvrácené, tak pokřivené minulosti, že ji nemůže vymazat ani hromada peněz, ani status prezidenta. Jsem rebelka, podle některých spíš zklamání. Nikdy mi nezáleželo na drahých svatebních šatech nebo na tom, kolik kdo utratí za oblek šitý na míru. Je mi fuk, jestli máte šaty ze supermarketu, nebo od luxusní módní návrhářky. Tak proč se vdávám za ďábla v obleku za tisíce dolarů? Zjistím, jak se mi to přihodilo. Proč si beru jednoho z nejmocnějších mužů v zemi. Jenže abych to zjistila, musím se vydat do temnoty, na cestu pokrytou krví nevinných, která mě zavede přímo do pekla. Tohle peklo je však milionové apartmá v New Yorku, kde na trůnu sedí Bryant Saint Royal.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Crowned by Hate , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna nenávisti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (83)

Jita160
18.05.2024 5 z 5

Tak jsem si opět nechala Amo pustit žilou... Ona je jak šlehnutí drogou, kterou potřebuji abych z jejih knížek padla na zadek.
Příběh o této sexuální brutalitě,zvrácenosti a nechutnostech o hybridních hyenolidech zaměstnala moji mysl.
Její knihy jsou tak diametrálně odlišné od ostatních, že chápu že nejsou pro každého. AMO buď milujete a nebo nenávidíte.
Prezidentova dcera potížistka a záhadný byznysmen ,který ji donutí k sňatku aby pomstil smrt bratra?
Víc nenapovím snad jen.... ke konci knihy jsem zmatená jak sáňky v létě.... to jako fakt?

Myška 43- naprosto trefná a úžasná recenze.

Niki.N
26.03.2024 3 z 5

Opravdu nevím co k téhle knížce říct. Po přečtení EKK jsem čekala nadšení,ale opak je pravdou. Moc se v téhle knize nevyznám. Děj hodně přeskakuje a nikdy nepoznám kde je realita a kdy pouha vize čí sen. A ten konec


anndrra
18.03.2024 odpad!

Větší blbost jsem už dlouho nečetla. Ne, opravdu to není proto, že bych dark romance neměla ráda. I pointa knihy mi přijde celkem fajn, ale to zpracování je příšernost. Hlavní postavy neprošly žádným progresem, nevybudovaly si žádný vztah. Oba se chovali prostě jen jako magoři. Křeček v kleci si počíná logičtěji než oni. Prostě proběhlo typické: Nesnáším tě. Odhalení proč. A pak už to byly jen poznámky, které autorka jaksi pozapomněla rozepsat do knihy. Vím, že Amo je strašně oblíbená a chválená, osobně už jí ovšem šanci znovu nedám. Odpad knihám skoro nedávám, ale tohle... Lituju papíru, lituju inkoustu a času, který jsem ztratila čtením.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (13. týden)

24.03.2019


Citáty z knihy (3)

Někdy děláme věci, protože musíme, Iso. Ne proto, že chceme.


Já totiž neběhám, a pokud mě uvidíte běžet, měli byste asi radši pohnout taky, protože to znamená, že mě něco nebo honí.


Hodlám se vdát za svého nepřítele, jsem si celkem jistá, že jediný, kdo ohrožuje můj život, je právě můj budoucí manžel.


Kniha Koruna nenávisti v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených496x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených18x
v Knihotéce264x
v Chystám se číst174x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

romance

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  74%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první