Sri Swami Vishwananda životopis

Paramahamsa Vishwananda · pseudonym

indická, 1978

Životopis

Paramahamsa Šrí Svámí Vishwananda je osvícený duchovní mistr a zakladatel hnutí Bhakti Marga - Cesty oddanosti.
Narodil se 13.6.1978 v hinduistické rodině na ostrově Mauricius a už od raného dětství byl přitahován spiritualitou, se svou babičkou navštěvoval blízký chrám, kde se vykonávaly modlitby. Později sám navštěvoval další kostely a mešity a začal přirozeně meditovat. Trávil svůj čas zpíváním duchovních písní, vykonáváním obřadů a zval své kamarády k účasti na přirozeném uctívání Boha.
Ve věku 14 let zažil poprvé stav samádhi - hluboký, meditativní stav pohlcení Božstvím. Zůstal přesto ale uzemněn v každodenní realitě a po dokončení svých školních let se začal zcela věnovat svému poslání duchovního učitele. Začal být známý svou duchovní velikostí a a lidé k němu přicházeli z celého světa, najít u něj radu a požehnání.
Na žádost svého Gurua Mahávatára Babajiho založil v roce 2005 ášram v Německu a sdružení Bhakti Marga.
Paramahamsa Vishwananda založil ášramy a centra v mnoha zemích na pěti kontinentech.
Nabízí nám mnoho konkrétních technik a rad, jak najít vnitřní trvalé štěstí hluboko v sobě a zvládat každodenní těžkosti života. Podporuje nás, abychom milovali, věřili a přijímali sebe takové, jací jsme, abychom zlepšili způsob toho, jak myslíme, žijeme a milujeme, abychom poznali své skutečné Já a sloužili lidstvu.
Paramahamsa Vishwananda propojuje a přijímá všechna náboženství a kultury a je otevřený různým cestám vyjadřujícím spiritualitu a lásku k Bohu.
Svámí cestuje po světě, aby předal poselství univerzální Božské lásky, měníc v průběhu toho tisíce životů. Inspiruje nás k otevření našeho srdce Božské lásce, učí nás jít za hranice vyznání, zažít všepropojující podstatu, kterou je Jen Láska - Just Love. (zdroj životopisu: www.http://bhaktimarga.cz/the-...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.