Šárka Weberová životopis

česká

Životopis

„Jsem žena, dcera, matka, partnerka, manželka, průvodkyně a jsem vetkaná do mnohem hustší vztahové sítě. Žiju život tady a teď, ve městě, v západní civilizaci, v 21. století, a to tak, jak nejlíp umím. Mám své názory, a jak sbírám životní zkušenosti, mýlím se a své názory měním. Dělám chyby a učím se z nich. Život je pro mě světlo i stín, radost i bolest, láska i strach. Někdy mám hlavu vysoko v nebi, někdy nevidím na krok pro husté křoví, avšak nohy stále na zemi a nedbale střídá levá pravou. Čistě pozitivní postoje mi v životě selhávají. Život je pro mě především lidský ve své nedokonalosti a zranitelnosti.
Vyzkoušela jsem toho v životě hodně. Řekli byste do mě, že jsem vystudovaná titulovaná ekonomka? Lákala mě kariéra v nadnárodních korporacích, cestovala jsem daleko, učila angličtinu, lektorovala aerobik a spinning, snažila se spolu-vést restauraci, přežila velké životní krize a vyrostla, absolvovala několikero osobnostně-rozvojových a terapeutických výcviků a nespočet českých i zahraničních workshopů.
Miluju hledání hlubokých souvislostí. Ty vztahové byly vždy mou vášní. Dává mi smysl se o to, co jsem v životě objevila, poznala, pochopila a ověřila si na sobě, zpátky dělit se světem, s vámi.
Nedávno jsem oslavila krásně kulaté 40. narozeniny a žiju ráda. Nejradši doma v Čechách.
Těším se na setkávání s vámi, ráda vás budu kousek vaší cesty láskyplně provázet.“

Dřívější příjmení: Kotvalová (zdroj životopisu: http://justlove.cz/zdenek-a-sarka/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.