Martin Vasquez životopis

česká, 1972

Životopis

Pracuje jako trenér, konzultant a motivační speaker. Realizoval celou řadu projektů, tréninků a eventů pro klienty jako Česká spořitelna, Raiffeisenbank, ING, Allianz, Pojišťovna České spořitelny, Škoda Auto, T-mobile, Continental, Czechinvest, Pfizer, Plzeňský Prazdroj, Nestlé a další, především v oblasti soft skills, manažerských a komunikačních dovedností.

Kariéru budoval nejprve v oblasti filmové a televizní produkce: v letech 1997 – 2001 pracoval v České televizi v tvůrčí skupině Čestmíra Kopeckého na pozici produkční, kde se podílel na projektech hudebních pořadů a výroby televizních seriálů. Poté pracoval v soukromé televizní společnosti TV Box na obdobné pozici, mezi roky 2002 - 2003 žil a pracoval ve francouzském La Rochelle a následně v německém Lipsku. V letech 2004 - 2008 externě spolupracuje v oblasti PR se společnostmi PPF, Kabel plus sport a ČEZ, kde se např. věnoval komunikační strategii „Posviťte si na úspory“.

Zkušenosti v oboru rozvoje soft skills a HR získává již během studií na pražské DAMU, kde studuje obory Dramatická výchova, Autorská tvorba a pedagogika a Integrační program. Později absolvuje doktorandské studium na JAMU Brno se zaměřením na psychologii komunikace, kreativitu a improvizaci.

Od roku 2003 postupně externě spolupracuje se vzdělávacími agenturami a společnostmi jako např. Positive, Smarter, AHA PR, Assessment Systems, Qued-Quod a Mita-thor International. Spolupodílel se např. na celoevropském projektu Assessment center pro společnost HPCompaq, na projektu rozvoje úvěrových expertů České spořitelny, na projektu Round-tabelingu společnosti Pfizer či cross-over projektu Interního klienta společnosti ING apod. Hovoří plynně anglicky, konverzačně německy a francouzsky.

Jeho celoživotní vášní je improvizační divadlo, kterému se věnuje přes patnáct let. Je spoluzakladatelem České improvizační ligy, poté několik let jejím prezidentem. Vedl řadu odborných workshopů improvizace v Německu, Francii i Velké Británii. Je ženatý a má dvě dcery. V současnosti žije v pražských Stodůlkách. (zdroj životopisu: uživatel Nikolka001)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.