Kamila Kopsová životopis

česká, 1981

Životopis

Kamila a Petr Kopsovci sa venujú práci s deťmi aj dospelými. Medzi témy, ktoré najčastejšie riešia, patrí hyperaktivita a poruchy pozornosti detí, traumatické skúsenosti, rozvody v rodinách, partnerské či súrodenecké nezhody, sťahovanie a zmeny v živote s tým spojené. V ČR a v zahraničí sú známi ako autori metódy Životných máp (vo svete pod názvom Kops´ Method). V súčasnej dobe sa venujú prednáškovej činnosti a školeniu lektorov.
Ve své praxi se zaměřuje na komunikaci v rodině a týmech, ale také na diagnostiku a individuální řešení. Je spoluautorkou projektivně-diagnostické a terapeutické metody Životní mapy® (ve světě známá jako Kops Method®). Kamila vede výcviky a tréninky v metodice. Stejně tak se ráda věnuje individuálním sezením a terapii, jak s dětskými klienty od 3 let, tak pro dospělé. Je autorkou vzdělávacích programů pro pedagogy, psychology a další odbornou i laickou veřejnost. Své znalosti přenáší i do firemního prostředí (vzdělávání,motivace, komunikace, vize týmů). Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní trilogie – Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr, jichž je také spoluautor. Komunikace s „tygrem“ se stala uznávaným prvkem pro práci (nejen) s tématikou ADHD ve školách a školkách.

V březnu 2017 obdržela Čestné uznání za přínos v práci s dětmi a ADHD od KIU univerzity v Kolombu, Sri Lanka (Fakulta psychologie). Aktivně přednáší na konferencích a odborných přednáškách jak v Čechách, tak v zahraničí. Kamila Kopsová, DiS. je diplomovaný specialista v oboru Fyzioterapie, práce s dětmi již od 3 let + dospělí, komunikace v rodině, komunikace v odborných a firemních týmech, výcviky v metodice Životní mapy® (Kops Method®), práce s „tygrem“ – řešení ADHD problematiky u dětí, v rodině, ve škole. (zdroj životopisu: http://www.medicina-alternativa.cz/clenstvi/seznam-clenu/155)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.