Jonathan Balcombe životopis

anglická, 1959

Životopis

Jonathan Balcombe se narodil 28. února 1959 v Hornchurch v Anglii, vyrůstal na Novém Zélandu a Kanadě a ve Spojených státech žije od roku 1987.

On je biolog s PhD v etologii, studium chování zvířat.
JONATHAN BALCOMBE býval ředitelem oddělení pro studium vědomí zvířat v institutu Humane Society Institute for Science and Policy ve Washingtonu. Nyní je nezávislým autorem a redaktorem a přednáší o vědomí zvířat. Je autorem čtyř knih včetně Second Nature (Druhá přirozenost) a Pleasurable Kingdom (Království potěšení) a více než šedesáti vědeckých článků a kapitol knih o chování zvířat a jejich ochraně. Je populárním hostem rádií, objevil se také v televizním kanálu National Geographic a v několika dokumentárních filmech. Píše pro The New York Times, The Washington Post a do dalších periodik. Žije v Ontariu. Najdete ho na Facebooku, můžete ho sledovat i na Twitteru na @Jonthanpb1959 nebo navštívit jeho webové stránky jonathan-balcombe.com.
Vyučuje kurz zaměřený na vnímání zvířat pro Graduate Institute Viridis.

Jonathan, oblíbený řečník, přednášel na šesti kontinentech (tučňáci dychtivě očekávají jeho příjezd do Antarktidy).

Jonathan v současné době žije v jižním Ontariu, kde se ve svém volném čase věnuje cyklistice, pečení, birdingu, Bachovi a snaží se pochopit veverky ve svém sousedství. (zdroj životopisu: https://www.kosmas.cz/autor/72839/jonathan-balcombe/ , https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=en&u=http://jonathan-balcombe.com/about/&prev=search)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.