Bruce Frantzis životopis

americká, 1949

Životopis

Bruce Frantzis PhD, je první západní Držitelem linie v taoistické tradici, která voda je přímo spojena s Lao Tse a Tao te ťing . Je také držitelem linie na vnitřní bojové umění Bagua , Tai Chi a Xingyiquan .

Začátek jako mladý karate mistr, on se zabýval několika desetiletí cesta vede ho po celé Asii a východní energetické tradice. Rozhodnete-li se vzdát ligy Ivy vzdělání ve prospěch prosazování japonských bojových umění na původní zdroj, on se stěhoval do Japonska přijít Sophia University ve věku osmnácti let. Tam, získal několik černých pásů a trénoval s Aikido je zakladatel Morihei Ueshiba . Brzy se rozdělila na Tchaj-wanu a Číny a studoval v rostoucí hloubkou na základě jiných vnitřních bojových umění mistrů.

V roce 1973, pokouší se najít původní zdroj meditace, Bruce cestoval do Indie, kde absolvoval výcvik v každodennímu důslednému Pranayama , Hatha jóga , rádža jóga a Tantra s mnoha zasvěcenců, prožívá to, co na východě je známá jako " Kundalini Shakti ".

Po návratu do Číny v polovině 70. let, se stal prvním obyvatelem západu třeba věnovat zasvěcených přístup do přísně střežené tradici Taoist požáru a jeho kněžství. Po absolvování sedmi letech výcviku se stal knězem ve Fire tradici. Pak šťastný soubor událostí Bruce byl přijat jako přímý žák jednoho z mála zbývajících správci vodního tradice, taoistické Immortal (plně uplatněny osoba) Liu Hung-Chieh. Díky Liu Hung-Chieh byl představen Jia Hua Jiang viceprezident All-Čína Qigong vědecké asociace. Toto spojení dalo Bruce přístup na čínský rakovině kliniky, kde absolvoval výcvik v lékařské Qigong lékaře.

Bruce zdědil taoistické tradice, na vodě linie procházející Liu-Hung Chieh v roce 1986. Na svého učitele přání strávil posledních 25 let dodá hojení aspekty taoismu na západ. On učí především energetické umění Qigong systému, Wu stylu Tai Chi , Bagua , taoistické jógy a taoistické meditace . Je autorem mnoha děl (včetně Tao to nechat plavat , relaxační do vaší bytosti , Velká Klid , Tai Chi Zdraví pro život , Síla vnitřních bojových umění a Chi , Chi revoluci a otevření brány energie těla ) na taoistické energetické praktiky a učil více než 20.000 studentů, z nichž mnozí se posléze stal aktivním certifikovaných instruktorů.

Kromě toho, že je pravidelným účastníkem v tibetské buddhistické komunity, proces, který začal jeho trénink pod Dudžom Rinpočhe v roce 1976. Je aktivní student dzogčhenu , moderní tradice se domnívá, sdílet společný původ s vodou taoistické tradice. V současné době Bruce učení zamerila na meditaci v souladu s jeho pozdních učitele poslední přání. (zdroj životopisu: http://www.facebook.com/pages/Bruce-Frantzis/138744652811142)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.