Postní kuchařka: Od kořene po nať zajímavosti

Postní kuchařka: Od kořene po nať
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489511/mid_postni-kucharka-od-korene-po-nat-FQg-489511.jpg 4 12 12

Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela ukazuje, že to nemusí znamenat ochudit se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo vajec. V kuchařce Pavla Drdela najdete i text o významu půstu v křesťanství od farářky Martiny Viktorie Kopecké, povídání o sezóní stravě se zaměřením na postní období od Hanky Zemanové, autorky zásadních knih o zdravé výživě i ochutnávku receptů od Martina Jiskry, šéfkuchaře restaurace zájezdního hostince U Jiskrů a Petra Klímy, šéfkuchaře bistra Country Life a autora tří veganských kuchařek.... celý text

Zajímavosti

Zatím zde není žádná zajímavost.

Štítky knihy

půst

Autorovy knížky

Pavel Drdel
česká, 1976
2022  83%Postní kuchařka: Od kořene po nať