Oni zakladatelé zajímavosti

Oni zakladatelé
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432332/bmid_oni-zakladatele-YtK-432332.jpg 1 4 4

ON – OTEC VESMÍRU Na počátku byla tma. Pak řekl: „Budiž světlo!“ Anebo to bylo celé jinak? Co když ten, kterého tak milujeme, není tím, za koho jej považujeme? Co když ten, o kterém jsme sepsali tolik knih, není hoden naší víry? Víte, kdo opravdu poslouchá vaše modlitby? A proč si říká Ralph? ONA – MATKA ZEMÍ Poprvé její práci málem definitivně zničil asteroid. Po druhé vše živé téměř vyhubil lidský druh. Nyní se na planetu Zemi řítí něco, na co ani ONA sama nestačí. Nezbývá nic jiného než se spojit s těmi, které přišla vyhladit. Co se ale děje na základně UNITY? Kolik „PROJEKTŮ“ ještě zbývá? A proč si nepamatuje svou minulost? ONI ZAKLADATELÉ vám představují svět UNITY, ve kterém není na první pohled nic tak, jak se zdá.... celý text

Zajímavosti (10)

- Anita si nepamatuje svou minulost, v knize je ovšem párkrát nastíněno, že hlavní hrdinka založila život už i na jiných planetách, proto název knihy ONA – MATKA ZEMÍ. (theunity)


- Anita, v knize ONA – MATKA ZEMÍ představuje evoluci a život. Přišla na základnu Unity, protože se domnívala, že právě zde se nachází ty nejmocnější bytosti na planetě, aby jí pomohli odvrátit blížící se katastrofu v podobě globálního oteplování. (theunity)


- Kniha ONI – ZAKLADATELÉ je součástí komplexního multiversa s názvem The Unity Multiverse, zkráceně T.U.M. (theunity)


- V Knize ONA – MATKA ZEMÍ se objeví první z „nestvůr“ Ronald, který je součástí mini-série PROJECT’S. (theunity)


- V knize ON – OTEC VESMÍRU vše, co existuje v tomto aktuálním vesmíru pohltí vědomě Ralphova schopnost likvidovat libovolně kteroukoliv dimenzi. Málo kdo ovšem ví, že takto právě vznikl svět THE UNITY, protože jak je schopný ničit, je schopný i tvořit. (theunity)


- Knihy ON – OTEC VESMÍRU a ONA – MATKA ZEMÍ jsou vzájemně propojeny telepatickou komunikací mezi Ralphem a Anitou. (theunity)


- V knize ONA – MATKA ZEMÍ se hlavní představitelka (Anita) setkává s postavou Owena Planckwooda. Tento chlapec, který ovládá sílu vody, má svou vlastní knihu v mini-sérii Element’s. (theunity)


- V knize ONA – MATKA ZEMÍ se hovoří o postavě Arthur Enigmatik Nimble, která měla pomoct odvrátit blížící se hrozbu, tato postava však z planety záhadně zmizí. (theunity)


- ONI – ZAKLADATELÉ patří do hlavního kmene UNITY označováno modrým logem THE UNITY na obálce. Modrá symbolizuje energii, látku (Ethernálium), která se v hlavním kmeni série nachází. (theunity)


- Kniha ONI – ZAKLADATELÉ obsahuje dvě menší knihy. ON – OTEC VESMÍRU a ONA – MATKA ZEMÍ (theunity)


Autorovy další knížky

Jakub Pachol
česká, 1989
2018  60%Selected
2020  25%Oni zakladatelé