Železný král zajímavosti

Železný král https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/121195/mid_zelezna-vila-zelezny-kral-7NK-121195.jpg 4 452 103

Féria série

1. díl >

Železná víla série

1. díl

První díl skvěle hodnocené „young adult“ série s nádechem fantasy. Život šestnáctileté Meghan Chaseové se převrátí naruby, když se dozví, že jejího malého bratra unesly podivné bytosti do kouzelné země Férie. Ve snaze najít bratra se spojí s Ashem, zimním princem a svým nepřítelem, jehož chladná krása, statečnost a skrývaná zranitelnost jsou Meghan čím dál méně lhostejné…... celý text

Romány Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

The Iron King , 2010


více info...

Zajímavosti (2)

Knižní klub nemá v plánu další díly (3., 4., atd.) vydat kvůli nízkému prodeji. Proto také vznikla petice za vydání pokračování: http://e-petice.cz/petitions/petice-za-vydani-dalsich-dilu-iron-fey-julie-kagawa-.html?country=cz (VietHoa)


Série má celkem 7 dílů a 3 doplňující povídky / novely. Nepřeložené díly jsou: "The Iron Queen", "The Iron Knight", "The Lost Prince", "The Iron Traitor" a "The Iron Warrior". Povídky se jmenují "Winter’s Passage", "Summer’s Crossing" a "Iron’s Prophecy". Vyšly souborně v jednom svazku pod názvem "Iron Legends". Tyto povídky doplňují základní tetralogii. Od 5. dílu se jedná o podsérii "Iron Fey - The Call of Forgotten", kde je hlavním hrdinou Ethan Chase, bratr Meghan. (Zelený_Drak)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.