Cynickýholub profil

☰ menu
Cynickýholub

2005 · žena · statistiky

Aktivní: 01.11.2020 10:51 (poprvé 06.08.2020)
Body:95
Palce za komentáře: 52 · 0 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Čtenářka
Čtenářka
Traci Chee
Prohnilé město
Prohnilé město
Leigh Bardugo
Šest vran
Šest vran
Leigh Bardugo
Zaklínačka koní
Zaklínačka koní
Tamora Pierce

Kdo jsem

Zdravím ty nešťastlivče, jenž jsi zabloudil na můj profil.

Mé jméno, nebo spíš pseudonym je Derwi, avšak smíš mě oslovovat i Lin nebo Holube (nebo i jnou přezdívkou, která ti přijde vhod).
Abych se trochu více představila, jsem holka ve věku teenagera a mým velkým koníčkem kromě hry na piano, zpěvu a volejbalu je také čtení. Mými oblíbenými žánry v knižní oblasti jsou fantasy, historie a v poslední době hlavně sci-fi (avšak co se například young adult týče, taky nejsem nijak výrazně proti tomu).
Sama se pokouším spatlat nějaké ty příběhy, a to právě na platformě Wattpad, odkud mě někdo může znát (teda, minimálně podle profilovky, protože tam jí mám stejnou).
Mimo mé koníčky zmíněné výše také ráda koukám na různé filmy, seriály spíše animované, anime a v neposlední řadě muzikály.
Jak je poznat, jsem členkou spoustu fandomů a dá se se mnou bavit o hodně tématech, tedy, pokud ti nevadí zdravá dávka cynismu, sarkasmu a ironie.
Víc snad ani nemusím prozrazovat, kdo by snad chtěl vědět o mé osobě více, zprávy mám vždy volné a můžete se mě kdykoliv na cokoliv zeptat :D