anamor.avonoz profil

☰ menu
anamor.avonoz

Romana

žena · statistiky

Aktivní: 29.03.2019 21:09 (poprvé 02.04.2013)
Body:80
Palce za komentáře: 99 · 35 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Klíč k minulosti
Klíč k minulosti
Tatiana de Rosnay
Dívky beze jména
Dívky beze jména
Martha Hall Kelly
Cukrová panenka
Cukrová panenka
Laura Lane McNeal
Dobrovolným vězněm v Osvětimi - Neobyčejný život Witolda Pileckého
Dobrovolným vězněm v Osvěti...
Adam Cyra

Kdo jsem

Od dětství miluji knížky....Vidím to jako dnes, kdy čekám před školou až mladší brácha skončí, a jdeme přes město do knihovny. Tehdy ještě byla ve staré budově, točité schodiště, dětská knihovna až nahoře, šatna a pak KNIHOVNA a my dva vybíráme, půjčujeme a pak spokojení jedem autobusem domů.....S odstupem času jsme pak začali chodit každý sám , ale ani jednoho z nás láska ke knihám dodneška neopustila (a ...stejně tak nejmladšího bráchu nikdy tato touha nechytila).



Když jdu do knihovny, cítím se asi (musím psát "asi" protože mě nákupy neberou) jako shopaholička v obchoďáku. Vzrušení z množství knih a touha najít tu nej. Obtěžkána plnou taškou odcházím spokojená a těším se, až se doma v posteli (jinde si to neužiju) začtu.



Mým snem je práce v knihovně a VELKÁ knihovna u mě doma - asi ani jedno nevyjde, ale láska ke knížkám mi určitě vydrží po celý život. A protože ji nesdílí mé děti (jsou jen posluchači, né čtenáři) věřím, že jí nakazím za x let svá vnoučata.





Někdy mě napadá, že bych něco mohla napsat. No kdo ví, třebas jednou (nápady, témata jsou, čas by se také našel, ale ještě nejsem připravená).



Knihy miluji, ale kvůli nedostatku místa si je převážně půjčuji.

A hrdě oznamuji, že jsem se po snad 30 letech odnaučila ohýbat rožky (to dělám už fakt jen u "mých" knih

P.S. děkuji tímto mé dceři, že mi vlastnoručně vyrobila krásnou záložku do knížky). Nooo ale občas mě to stejně chytne ta zvrácená touha ohnout rožek...