Zklamání roku?

recenze

Truly (2021) 3 z 5 / vendy6619
Truly

Truly… no co mám vlastně říct. Kniha je to rozhodně zajímavá, ale… já vlastně vůbec nevím jaký bych na ní měla mít názor.
No… setkáváme se zde s Andie, která se stěhuje do Seattlu na vysokou kam chodí se svojí nejlepší kamarádkou June. O tomhle snily celou dobu, co byly ještě malé, ale osud tomu chtěl jinak… setkává se zde i s Cooperem. Mladým barmanem, který chodí na stejnou školu jako June a Andie. Vše se zdá být v pořádku i když se všechno Andie sype na hlavu, ale co když přeci jenom… najde rovnováhu v tom všem?
Abych byla upřímná… prvních 100 stran jsem hrozně trpěla. Opravdu jsem nedovedla pochopit, jak je možný, že je toto zrovna vychvalovaná kniha. Která má takovou hordu kladných recenzí. Možná jsem totiž měla velká očekávaní. Každopádně po těch 100 stranách se to trochu zlomilo a já se mohla konečně začíst. Setkáváme se zde jak s Cooperem, tak i jeho spolubydlícím Masonem. Čtivost téhle knize nelze v žádném případě upřít! O to víc mě mrzí, že hlavní postavy spolu prakticky prvních 150 stránek nepromluvily.
Co tedy musím říct, že mě víc bavila June než Andie. Proboha… ta holka byla učiněné zlo! Opravdu jsem nějakou dobu… vlastně ani po celou dobu knihy neviděla nic co bych mohla ohodnotit kladně. Jako chápu… špatnej život, ale proč má potřebu uklízet cizí věci tak aby to vyhovovalo jí? A dělala to snad v průběhu knihy pořád.
No každopádně na konci knihy musím říct, že jsem ráda, že jsem knihu dočetla a mohla ji poslat na další štaci! Přirovnání k Moně, Lindě a Biance je opravdu trochu mylné a je to hrozná škoda!
Další knihu beru jedině v případě, že bude o Masonovi a June!
No ale pokud máte rádi tabuizovaná témata, trochu napětí a tance… tohle si oblíbíte!

Komentáře (0)

Přidat komentář