Žhavý ráj na Maledivách

recenze

Úlet na dva týdny (2023) 5 z 5 / Knihomolka97
Úlet na dva týdny

Myslím, že mám novou oblíbenou autorku. Což je asi odvážné tvrdit po dvou přečtených knihách od této autorky, nicméně River Wild byl naprosto skvělý a Úlet na dva týdny taky!
Příběh Dillon a Westa mě bavil od úplného začátku, velmi vtipná, žhavá i sladká záležitost, kterou jsem zhltla během dne.

Dillon po těžkém rozchodu odlétá sama na Maledivy, kde měla původně trávit líbanky. Jejímu ex neřekne jinak než p*čus. Oprávněně. To, že ji povedl je jedna věc, ale s KÝM?! Tak to je hnus největšího kalibru!!
West na vztahy není a nehodlá to měnit. Na Maledivy se vydává z prostého důvodu - uniknout skandálu a trávit čas na ostrově, kde nikdo neví, kdo je. Když se ti dva setkají, od první chvíle to mezi nimi jiskří, navíc se skvěle doplňují a rozumí si, tak proč toho nevyužít?
Dvoutýdenní úlet bez závazků. Takový je plán.

Ano, ano, jedná se o oddechové letní čtení, kdy od začátku víme, jak to dopadne, ALE panebože úplně boží! Oba hlavní protagonisté mi byli moc sympatičtí. Dillon je drobná spisovatelka romancí a West vysoký namakaný sportovec.
Vyprávěno je převážně z pohledu Dillon, ale pár kapitol vidíme do hlavy i Westovi. Aleluja!
Čte se to úplně samo, sex. scény jsou sakra žhavé a prostředí Malediv snové. Takový závod krabů bych taky ráda viděla, haha.

Za mě velké doporučení, nebojím se dát plný počet hvězd.


Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

Dillon věří v lásku navzdory tomu, že její poslední vztah skončil tím, že odletěla sama na Maledivy, kde měla trávit líbánky. West naopak nevěří, že nějaký romantický vztah existuje. Když si všimne Dillon, dostane nápad – dvoutýde... více


Komentáře (0)

Přidat komentář