Z vězení do vězení...

recenze

Stříbrná maska (2017) 5 z 5 / Napůlanděl
Stříbrná maska

Skvělé pokračování velmi milé série!

Call se dostává z vězení za pomocí svých kamarádů i nepřítele a z vězení se dostává do jiného vězení. To že je údajný Konstantin Madden ho neustále pronásleduje. Dostává úkol a po jeho splnění může odpustit svého nového věznitele. Ale zvrtne se to…Co bude dál?

Po knize jsem sáhla po přečtení Námi to končí od CoHo, protože jsem chtěla něco odpočinkového a fantasy. A kniha splnila má očekávání!

Tento díl se odehrává na jednom místě, ale je to barvitě popsané, takže mi to zas tak nevadilo. Hrdinové jsou milí a jejich chování odpovídá jejich věku a situacím, kterým jsou vystavení…Call mi v této knize přišel velmi sympatický. Tamara mě překvapila svým chováním a jednáním, ale asi to bylo k něčemu dobré. Jasper, který se k tomu všemu přichomýtl omylem, tak byl nakonec skvělý! Jeho poznámky odlehčovaly situaci, což bylo fajn!

Ke konci knihy se napětí s akcí začalo stupňovat. Jelikož je to čtení hlavně pro mladší čtenáře, tak krásně autorky zaobalily krvavé věci a nebylo to hlavní téma kapitol…Finální kapitola a epilog byly super a navnadilo mě to k přečtení dalšího dílu! Nutně potřebuju zjistit jak to dopadne!

5/5...Ano, vím, kniha není taková bomba, ale pro mě ano! Splnila to, co jsem očekávala a není to pro mne jen výplňkový díl před finálem.


Stříbrná maska Stříbrná maska Holly Black

Před dvaceti lety se Constantin Madden málem stal nejstrašnějším čarodějem, co kdy žil. Měla mu v tom pomoci ojedinělá schopnost, a to navrátit mrtvé zpátky do života. Tehdy neuspěl… ale podařilo se mu ukrýt se v mysli právě naroz... více


Komentáře (0)

Přidat komentář