Tvá dubnová lež 2

recenze

Tvá dubnová lež 2 (2023) 5 z 5 / EvikU.
Tvá dubnová lež 2

Pokračování nadaného klavíristy Kósei a výborné houslistky Kaori je ještě krásnější než první díl. Kaori ví, že Arima hraje krásně, má velký talent, ale po smrti své matky se bojí hrát. Má pocit, že se propadá do temné černé díry a noty mizí v ní. Nemůže hrát bez not a neslyší hudbu.

Přestože se rozhodne kamarádce pomoci a na soutěži jí hraje doprovod, po chvíli jí to začne kazit. Nervozita hraje svou roli a přebírá otěže.

Kaori si s ním promluví. Přesvědčí ho, že stojí za to hrát. Jak dopadne soutěž, když začnou znovu hrát? Uprostřed mangy je QR kód na přehrání písně. A pak už se stačí jen ponořit do hudby a nechat se unášet obrázky.

Pro mě je manga nebo komiks milé zpestření mezi ostatní knihy. Buď jako pohlazení mezi knihy s těžkou tématikou nebo jako radost, když nestíhám číst dlouhé knihy

Tvá dubnová lež je moc krásně nakreslený milý příběh o muzice, skladbách, o trémě na pódiu před obecenstvem a o tom, jak krásné to jsou pocity hodit vše za hlavu a nechat promluvit hudbu skrze hraní. Doporučuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář