Tetování za trest

recenze

Tetování za trest (2023) 4 z 5 / vendy6619
Tetování za trest

Tahle kniha se ke mně dostala díky nakladatelství Cosmopolis nakladatelství Grada a upřímně jim za to děkuju, protože přesně tahle série je to pohlazení po duši, které člověk ve svízelné situaci potřebuje a také úžasné dobrodružství na Nový Zéland díky autorce M. K. Hardy.

Tentokrát se dostáváme k Henrymu, který díky prohrané sázce musí podstoupit něco čeho se celý život bojí nechat si dát tetování. Nicméně díky tomu pozná okouzlující Japonku Yumiko, která mu ve finále změní život.

Tenhle příběh ja naprosto nádherný a díky němu se můžeme podívat do dvou rozdílných kultur, rozdílné výchovy dětí a dvou rozdílných zemí. Dostáváme se také k tomu co obnáší práce tatéra a opět k našim oblíbeným hrdinům, které známe z předchozí dílu a které tolik máme rádi.
Příběh je skvělé čtivý, děj příjemně celou dobu odsýpá a autorka nechodí okolo horké kaše. V průběhu také nalezneme dvě odlišné kultury a hlavně to jak funguje japonská tradiční rodina.

Příběh jsem si neskutečně užila a už si teď se velice těším až se podíváme k dalšímu z týmu All Blacks, protože ti kluci jsou neskutečně pozitivní, vtipný a hlavně skvělý a prostě se najdou cestu k našim srdcím i kdybychom my nechtěli.

Nicméně i přesto že tenhle díl byl skvělý mým favoritem je stále druhá knížka Tanec za odpuštění, protože my stojíme za svým kapitánem.

Pokud máte chuť na milý, něžný a romantický příběh, který vás od samého začátku nepustí dokud neotočí to poslední stránky tak Tetování za trest je rozhodně knížka pro vás!
Jedno z mála pozitivních věcí na téhle sérii je to, že nemusíte mít přečtené předchozí díly. Nicméně pokud je přečtené nebudete mít vyspoilerujete si velkou část života předchozích hlavních hrdinů.

Komentáře (0)

Přidat komentář