Temné a kruté lži

recenze

Temné a kruté lži (2023) 5 z 5 / EvikU.
Temné a kruté lži

Ty bláho, co to bylo? Kniha je uvedená jako fantasy pro děti, no spíš bych řekla, že pro mládež. Krásně propletený příběh, po celou dobu udržuje v napětí, několikrát jsem si myslela, že už vím, ale zase mě autorka vyvedla z omylu. Mám ráda tyhle tajemné knihy, ve kterých se pomalinku objevují stará tajemství. Pomaličku se odkrývá skutečnost a minulost, objevují se nové a nové souvislosti.

Dvanáct dětí na odlehlém místě řeky Mississippi. Hart a Grey, Grey a Elora a nakonec i Zale a Grey. Jak se tyto postavy prolínají? Co se stalo s Greyinou mámou? Kam se ztratila Elora? A kdo je vlastně kdo?

Musím říct, že číst knihu jako náctiletá, tak jsem z ní úplně hotová. Ta kniha je suprová. Já už stoprocentně nejsem cílovka, ale moc jsem si ji užila. Byla i celkem strašidelná a tajemná. Prostředí mokřin to jen krásně dokreslovalo.

A ta nádherná obálka, na kterou jsem při čtení stále musela vracet zrak. Škoda jen v tomhle případě, že je to paperback, protože při větším počtu stránek už se kniha trochu ničí.

Měla jsem několik typů, jak kniha skončí, ale ani jeden mi nevyšel. Opravdu tleskám a ve svém žánru jedna z TOP. Doporučuji.


Temné a kruté lži Temné a kruté lži Ginny Myers Sain

Mokřady obchází zlo. Nadpřirozený thriller z města plného magie. Pokud máte co skrývat, La Cachette v Louisianě je to nejhorší místo, kde se lze ocitnout. Tohle bažinaté městečko je totiž plné lidí se zvláštními schopnostmi. Sedmn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář