Temná stránka Hollywoodu.

recenze

Dívka, která věděla příliš mnoho (2017) 4 z 5 / TerezaMondeková
Dívka, která věděla příliš mnoho

Když někdo řekne Hollywood, tak si většina představí herce a modelky, slávu a divoké večírky. Ale vše má svou temnou stránku. Pod vším tím pozlátkem se nachází temná tajemství.

Do hotelu v Burning Cove jezdí hollywoodské hvězdy, milionáři, když hledají soukromí pro své skandální románky a večírky. Irene Glassonová je nováček v novinářské branži. Do hotelu v Burning Cove přijela kvůli schůzce, ale místo toho objeví tělo mladé ženy na dně bazénu.

Majitel hotelu je světoznámý kouzelník Oliver Ward. Vražda v jeho hotelu by mohla jeho hotel zničit, ale ani nemůže dovolit, aby se to zametlo pod koberec. Proto se rozhodne spojit své síly s Irene a společně přijít na to, co se stalo.

Oliver a Irene zjistí, že vražda v hotelu byl teprve začátek. Brzy zjistí, že to všechno začalo před mnoha lety. Ale Oliver a Irene mají také svá tajemství, která je mohou stáhnout pod hladinu...



Jsem překvapená... většinou hodnotím knihy od téhle autorky jako průměr, ale tentokrát se mi kniha opravdu líbila. Hned na začátku bylo jasné, že kniha bude plná vražd, záhad, překvapení, nebezpečí, ale i erotiky. Líbilo se mi, že se kniha odehrává v prostředí Hollywoodu a hvězd. Zajímavé bylo i téma kouzel a iluze. Hlavní hrdinové se mi hned líbily, to jiskření mezi nimi. Ale bohužel jsem nemohla dát plný počet. Myslím, že těch vrahů bylo v knize trochu moc. Ale do dalších dílů rozhodně půjdu.

Komentáře (0)

Přidat komentář