Tanec za odpuštění

recenze

Tanec za odpuštění (2023) 4 z 5 / renulka16
Tanec za odpuštění

Tanec za odpuštění je druhým dílem série Hřiště lásky. První díl jsem dočetla teprve nedávno a tak sem jej měla hezky v paměti a samozřejmě mi to nedalo a začala jsem srovnávat.

Tenhle díl je za mě osobně lepší, je lepší v tom, že romantická linka není zbytečně protahována a v tom nejlepším utnuta, jako tomu bylo v Hace.
Taky je tentokrát rozdíl v tom, že tu není neustálý popis toho, jak hráči mají namakanou postavu, stále dokola.
Ta tyto faktory jsem opravdu vděčná.

Příběh je čtivý a myslela jsem si, že jej budu číst delší dobu, protože jsme měly a holkama společné čtení, ale mně to nedalo a dala jsem to za dva dny. A musím podotknout, že kdyby kniha měla ještě třeba o sto stran více, bylo by to lepší a kniha by pravděpodobně dosáhla na pět hvězd.

Tentokrát se autorka zaměřila na kapitána, tedy Jacka a jeho životní příběh. Ale pokud jste si zamilovali Aleka a Lily s Mary, nebojte ani tady o ně nepřijdete a trochu si projdete jejich životním příběhem. Na rozdíl od tohoto dílu ale musím konstatovat, že v Hace byly postavy daleko reálnější a uvěřitelnější. Na druhou stranu jsem si příběh Jacka a Riley užívala i tak. Fandila jsem jim a Riley mi byla dost sympatická. Do určitého bodu, kdy sem měla chuť knihu roztrhat.

Příběh je to krásný, velmi zašmodrchaný. Budou s vámi cloumat emoce a tak to u knihy má být.


Tanec za odpuštění Tanec za odpuštění M. K. Hardy

Jack: Koukám na svýho nejlepšího přítele, jak je šťastnej s holkou, co za ním přiletěla přes půl světa, aby mohli být spolu, a přeju si, abych našel něco podobnýho. Holku, kterou budu nade všechno milovat a která mi bude oporou i ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář