Svatební historky by Nikola

recenze

Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala (2023) 4 z 5 / obedova.pauza
Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala

“Když je vám okolo třiceti a jste stále svobodní, tak jste prostě jen přeskočili svůj první rozvod."

Kterak se svérázná Lucie skoro vdala, ale vlastně ne tak úplně... Soubor historek, které se buď staly přímo autorce, jejím kamarádkám, známým nebo sem k nim dostala tak říkajíce jako “slepý k houslím. Ne všechny jsou úplně humorné, ačkoliv co si budeme nalhávat, všichni jsme se někdy smáli cizímu neštěstí.

Chtěli byste se ráno probudit a zjistit, že se s vámi váš chlapec ve spánku zasnoubil? Jak? Jednoduše...prostě si počkal až usnete, a pak vám navlékl prstýnek.
Jaké pak vymýšlení romantických žádostí...placení drahých večeří a zájezdů do Paříže. Tohle je vlastně skoro bez práce. Jen pozor pánové, aby vaše vyvolená nebyla třeba náměsíčná...to byste si ji museli nejprve chytit...

Kniha povídek se svatební tématikou je takovou vtipnou jednohubkou, u které jsem se místy smála opravdu nahlas. Doporučuji si je tedy s sebou vzít například na dlouhou cestu vlakem či do kavárny nebo čekárny u lékaře a trochu tím rozbít tu “zachmuřenou atmosféru, kterou my Češi tak rádi na těchto místech vytváříme.


Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala Svatební historky aneb Jak jsem se nevdala Lucie Macháčková

Láska, sex a radnice! Řekněte své ANO pořádné dávce zábavných historek o vztazích, které (ne)skončily před oltářem. Zažili jste někdy svatbu jako řemen, bláznivou rozlučku se svobodou anebo kuriózní žádost o ruku? Populární stand-... více


Komentáře (0)

Přidat komentář