Sinners na turné

recenze

Hrátky v zákulisí (2023) 5 z 5 / vendy6619
Hrátky v zákulisí

V první řadě bych chtěla upozornit, že tahle knížka není pro citlivé osoby. A nedoporučuju jí číst těm, kteří nemají rádi explicitně napsané sexuální scény a alkoholové opojení.
Příběh nás zavede k profesorce psychologie a hlavního kytaristy rockové skupiny Sinners. Jeden z nich je hlavní skladatel, kterému sexy psycholožka pomůže najít tvůrčí jiskru a tím pádem pomůže celé skupině novým výšinám slávy.
Knížka se čte neuvěřitelně dobře. Ubíhá rychle, svižně a člověk se do knihy začte opravdu rychle.
Obě hlavní postavy stejně tak jako zbytek skupiny okamžitě přirostou k srdci. Kniha je plná sexu přesně tak jak slibuje což je přesně to co od toho očekáváme. První polovina knihy je rozhodně co se sexuální scén týče výživnější. Druhá polovina už sklouzává trochu k osobním životům obou hrdinů více tedy hlavního kytaristy Briana. V druhé polovině více odhalujeme jeho život.
Stejně tak se dozvídáme více o životě hlavní hrdinky Myrny. Ta už se prošla lecčím a my se dozvídáme čím a proč se staví k některým věcem tak jak se staví.
Je dobré upozornit na menší věkový rozdíl, který odhalíte v průběhu čtení.
Takže pokud máte chuť na sexy jízdu plnou sexu, akce, hudby, napětí, ale také menšího drama a hříšných myšlenek tohle je kniha přesně pro vás a myslím si že by neměla uniknout žádné mu nadšenci erotických románu nebo hudebních skupin.

Rozhodně doporučuji. Na tuhle zběsilou a žhavou jízdu se skupinou Sinners rozhodně nezapomenete!
Za zaslání knížky neuvěřitelně moc děkuji nakladatelství Ocelot. A upřímě doufám, že mají v plánu vydat další knihy s touhle pekelně sexy, žhavou skupinou.

Komentáře (0)

Přidat komentář