Prostředí ruin a majetničtí smrťaci

recenze

Dvanáct měsíců (2023) 4 z 5 / nikola2550
Dvanáct měsíců

Tato výborná kniha nás zavede do prostředí ruin které obývají smrtky. Sledujeme jeden rok plny dobrodružství a jejich vzájemných vztahů. Dvanáct měsíců velice volně navazuje na Jeden rok, ale dá se v pohodě číst i samostatně anebo jako první. Kniha rozvíjí dál příběh a cestu Emy, ale rovným dílem se tam objevuje i další vypravěčka, její kamarádka Anna.
Celkově na této knize miluju to prostředí ruin a hlavně majetnické smrťaky .hlavní postavy mi ihned přirostli k srdci. I když jsem autorčinu předešlou knihu nečetla, přesto jsem si knihu užila. Celkově mě bavila ta chemie mezi postavami. Chválím ty historické vsuvky. Kniha se mi strašně dobře četla. Byla napsaná tak dobře a čtivě. Plná zvratů a romantiky kterou na knihách obvykle vyhledávám Také mě bavilo to rozložení smrtek že nebyly všechny stejně postavené a že některé byly nižší a některé vyšší. také jsem ocenila že tam byly moderní technologie i když to bylo fantasy Kniha mi toho moc nepředala což jsem očekávala. Doporučuju jí jako letní oddechovku.

Shrnutí: kniha mě celkově bavila. Byla plná smrtek, romantických vztahu, historických narážek a prostředí ruin byla napsaná čtivě. Bohužel jsem jí vzala jednu hvězdičku protože to bylo jen takové oddechové fantasy

Komentáře (0)

Přidat komentář