Propast mezi námi - Tess M. Puffrová

recenze

Propast mezi námi (2023) 4 z 5 / books.monca
Propast mezi námi

Moje recenze:
Toto byl příběh plný akce, zvratů, mafie, násilí, těžkých témat a rozdílů mezi bohatstvím a chudobou, ale i přes to všechno se v příběhu objevila láska.

Hlavní hrdinka Donna je holka z bohaté rodiny, která má všechno. Snoubence, bohatství a úžasně tančí balet. Vše ale není tak dokonalé, jak se zdá. Balet už ji nenaplňuje, snoubenec ani rodiče se o ni nezajímají. Je na vše sama. Sebastian oproti ní celý život dře a pracuje celé dny, aby pomohl matce uživit rodinu.
Jejich životy se jednoho dne střetnou. Dokážou překonat propast, která je rozděluje?

Kniha se mi četla moc dobře a příběh mě bavil. Příběh mi přišel originální a ačkoliv jsem od něho moc neočekávala, mile mě překvapil. Hlavní hrdinové se přes všechno, co jim bránilo, nevzdávali a bojovali za to, aby byli spolu. Jediné, co musím vytknout, je to, že když se spolu pohádali, tak místo toho, aby spolu komunikovali, dělali ukvapená rozhodnutí.

Kniha má moc hezké poselství. Knihu vám určitě doporučuji přečíst.

Moc děkuji @knihydobrovsky za to, že jsem se mohla stát knižní ambasadorkou a knihu si přečíst, ještě před vydáním.


Propast mezi námi Propast mezi námi Tess M. Puffrová

Donna může mít všechno. Jediné, co za to její otec žádá, je, aby se věnovala baletu a chovala se vzorně na obchodních jednáních s jeho klienty. Jenže balet už jí nepřináší žádnou radost, jen bolest, a být blyštivou ozdobou večírků... více


Komentáře (0)

Přidat komentář