Příchuť zla

recenze

Příchuť zla (2023) 4 z 5 / vendy6619
Příchuť zla

V pořadí třetí případ detektivky Madison Harper a jejího společníka Natea Monroea. A tentokrát se hraje o čas.
Madison je úplně na samém začátku po tom co s pomocí Natea očistila své jméno. Je na čase, aby si opět našla cestu nejen k synovi, ale také k pracovním povinnostem. A hned napoprvé se dostává k opravdu děsivému případu.

Kniha se četla dobře, svižně, lehce a utíká opravdu rychle. Stránky mizí pod rukama, díky krátkým kapitolám, které odsýpají.
Madison je za mě skvělá, silná hrdinka, která má za sebou velmi temnou minulost. A pere se s tím opravdu dobře a statečně. Stejně jako Nate, který to má tentokrát více prostoru, za což jsem velice ráda, protože se konečně dostáváme více do jeho minulosti a můžeme odhalit proč se dostal do situace jak je byl. Ani v tomhle díle nemůže chybět jeho věrný přítel Brody, kterého jsem si zamilovala snad ještě víc než předchozí dílech.
Úplně mě fascinují spisovatele, kteří umí napsat výbornou detektivku a u kterých nevíte vůbec nic až do poslední stránky. Stejně jako zde se všechno odhalí v posledních několika kapitolách a já vůbec netušila která bije.

Myslím, že s každým dalším dílem se autorka neustále zlepšuje. A proto mohu s klidným srdcem říct, že tento díl byl nejlepší. Proto opravdu doporučuji vyčkat a přečkat první díl a následně i druhý díl, protože u tohodle dílo se nebudete nudit ani jednu stránku.

Už se rozhodne těším na nový díl který doufám bude co nejdřív. A už teď se moc těším na nový případ těchto dvou netradičních hlavních hrdinů.

Za knihu bych moc ráda opět poděkovala nakladatelství Zlín a nakladatelství Albatros.

Moje hodnocení? 4,5*/5*

Komentáře (0)

Přidat komentář