Patnáct vteřin...

recenze

Námi to končí (2018) 5 z 5 / Napůlanděl
Námi to končí

„Patnáct vteřin.
Tolik stačí, aby se vztah k jednomu člověku úplně změnil.
Patnáct vteřin, které už nemůžeme vzít zpátky."


Autorka nás bere do Bostonu, kam se hlavní hrdinka přestěhovala, protože je tam vše lepší...Na střeše potká záhadného neurochirurga, který jí obrátí život vzhůru nohama. A co vše se může stát, když potká svou první lásku?

Každá kniha autorky je lepší a lepší a téma náročnější a náročnější...Toto je opravdu citlivé téma, o kterém by se mělo mluvit a autorka to pojala NÁDHERNĚ.

Situace byly skvěle vykreslené a člověk to měl při čtení živě před očima. Možná to mělo za následek, že jsem stále měla oči zalité slzami.

Postavy byly také vykresleny perfektně a byly lidské. Nejvíce se mi líbila Allysa, byla taková správná. Lily byla dost silná žena a naprosto chápu její uvažování. Jsem ráda, že zničila šablonu dřív, než šablona zničila ji. Ryle byl zajímavý a autorka ho dokázala vystihnout perfektně. Jeho dobrou stranu, ale i tu špatnou. No a Atlas...tak k němu snad nic říkat nemusím...

Zde je asi jasné, jaké bude hodnocení: 5/5 hvězdiček...


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Občas právě ten, kdo nás nejvíc miluje, dovede nejvíc ublížit. Lily to neměla v životě vždycky jednoduché. Ušla ale dlouhou cestu a teď žije v Bostonu a rozjíždí vlastní business. K tomu se ještě seznámila s dokonalým a neskutečn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář