Osud Romerie a Zandera

recenze

Osud hněvu a plamene (2024) / vendy6619
Osud hněvu a plamene

Zpočátku jsem byla velice skeptická, protože kniha má zhruba 540 stránek a já si říkala jak tohle mám zvládnout přečíst. Ale ve chvíli kdy se dostanete přes prolog zjistíte, že potřebujete vědět co bude s hlavní hrdinkou dál! popravdě jsem i trochu myslela, že po prologu to vzdal.

Dostáváme se k hlavní hrdince, která žije v New Yorku, ale potom co potká někoho koho by nečekala se dostane někam úplně jinam. A její příběh začíná nabírat opravdu spád, když se probudí v těle někoho naprosto jiného.

Kniha i přes ten velký počet stránek je neuvěřitelně čtivá a ač v příběhu jsou jste části které nejsou úplně záživné a které bych přirovnala takové omáčce tak je neuvěřitelně poutavá a člověk rád zjišťuje co s hlavními hrdiny nebudu dál.
Co se mi ještě moc líbilo bylo propojení našeho světa asi ta magie A fantazie. Autorce se povedlo tohle propojení naprosto skvěle.

Pokud máte rádi knihu Ve stínu popela nebo Dvůr trnů a růží tak si myslím, že tohle to je něco co se musíte přečíst, protože je to naprosto úžasný a skvělý svět, který dokázala autorka skvěle vybarvit. Můžete to vidět propracovanost světa ve kterém vládnou elfové a lidé s nadpřirozenými schopnostmi a ještě něco navíc, ale to vám neprozradím, protože jsi tam jste přečíst a ten plot twist je naprosto skvělý.
Jsem tohodle toho vážně nadšená, protože jsem vůbec nečekala, že mě to tak naprosto chytne a vůbec jsem netušila do čeho jdu. Takže tohle za mne skvělé překvapení a já to rozhodně doporučuji.
A už teď jsem šíleně zvědavá na pokračování!

Takže nechte se polapit elfí mocí a vydejte se do světa plného dobrodružství.

Za knihu děkuji Humbook blogeri a nakladatelství Fragment.

Komentáře (0)

Přidat komentář