Osobní strážce žena

recenze

Bodyguardka (2024) 4 z 5 / bradovav
Bodyguardka

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 4*
Děj: 4*
@albatrosmedia #spoluprace

Osobní strážce, klient, láska, adrenalin, kulka to už známe všichni, jenže tady je to jinak. Osobní strážce je malá, křehká a něžná žena. Žena, která chrání jeho, celebritu z filmových pláten, kterého milují davy fanynek.

Zajímavá změna zažitého stereotypu mě velmi bavila. Prolínání silné Hanny, která švihne s chlapem přes rameno, s Hannou, která pláče a potřebuje pomoc mi přišlo skvěle zpracované. Hanna má velmi specifický smysl pro humor, který je spíše upřímnou břitvou, kdy mluví dříve, než přemýšlí. Tento humor nebyl podlézavý a působil přirozeně.

Zajímavé je, že při čtení jsem si nejvíc oblíbila vedlejší postavu - maminku hlavního hrdiny. Části, ve kterých vystupovala, patří mezi za mě ty nejlepší z celé knihy.

Kniha nabízí love story, které by stálo za to zfilmovat. Pro mě byla kniha a samotný příběh snadno čitelný, což neubralo na její kvalitě. Oddechové čtení, které pohladí na duši a zároveň nabídne nový pohled na svět mužů a žen chránící druhé.

Příběhu pomohly očividně dobře odvedené rešerše autorky, díky kterým bylo vše uvěřitelné - sama bych se vydala na farmu v Texasu a procházela bych se tam s filmovou hvězdou, kdybych jen uměla střílet.

Celkové hodnocení: 4* z 5*


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu J... více


Komentáře (0)

Přidat komentář