Osamělé srdce

recenze

Osamělé srdce (2023) 5 z 5 / bookbug_cz
Osamělé srdce

Mít svou vlastní rozhlasovou show musí být vážně cool. Taky hodně stresu, to jo. Ale dokážu si živě představit, jak to musí být zároveň i vzrušující.

Rosie svůj pořad miluje už roky, daří se jí, její rozhovory si udržují vysokou laťku a posluchači přicházejí den za dnem. Vést rozhovor je její umění. Dokáže se vcítit do každého účinkujícího, do jeho duše. Otázky, které klade, nejsou povrchní a prvoplánové. Těžko uvěřit, že má zrovna ona panické ataky, které jí v životě stahují dost na dno.

Značnou popularitu jí má přinést rozhovor s populární klučičí kapelou Scarlet Luck, kterou ona sama zbožňuje už od střední školy a na rozhovor se tedy svědomitě připraví. V osudný den ale dojde k příšernému nedorozumění a stín neskutečného trapasu se za ní táhne. Kapela je nejdřív naštvaná, ale nakonec uzná, že se z toho stala aféra, která se rozrostla do neuvěřitelných rozměrů. Snaží se tedy Rosie pomoci a ukázat fanouškům, že jsou všichni v pohodě a drží spolu.

Rosie se s bubeníkem Adamem, kterému nikdo neřekne jinak než Beast, seznámí za velmi nepříjemné situace. Rosie se právě zmocní záchvat paniky. Díky jejich podobnému emočnímu rozpoložení však najedou na podivně elektrizující spojení a od té doby i my najíždíme na vlnu romantiky, kterou střídá jedno emoční drama za druhým.

Není to klasická ťuťuňuňu romanťárna, a možná proto mě tak bavila. Je v ní hodně bolesti, myšlenek, zkrátka hodně reálného života. Dá se říct, že mi Mona Kasten opět rozdrtila srdce na tisíc kousíčků.


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Rosie nemůže uvěřit, že jí v její internetové rozhlasové show poskytnou rozhovor samotní Scarlet Luck. Nejenže kapelu sleduje už roky, její písně ji také dostaly přes nejtěžší období jejího života. Fascinuje ji především bubeník A... více


Komentáře (0)

Přidat komentář