Nová Amrnetroutová nebo Maasová?

recenze

Kruté požehnání (2023) 5 z 5 / zivotvknihovne
Kruté požehnání

Kruté požehnání
Hodnocení: 7 z 5
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tohle byla bomba zabalená v nádherné obálce a dost možná se probojuje do nejlepších knih roku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tři svatby. Tři pohřby. A trojnásobná vdova s děsivým prokletím.
Alessu vybrali bohové, aby chránila svůj lid. K dosažení moci k sobě totiž potřebuje partnera s magickým nadáním, jehož sílu by mohla čerpat a násobit. Naneštěstí však své potenciální partnery nemilosrdně zabíjí pouhým dotykem Ve svých osmnácti letech se Alessa stává už potřetí vdovou. A lidu dochází trpělivost. Zoufalá Alessa ve strachu o život přinutí neochotného pouličního vyvrhele Danteho, aby se stal jejím osobním strážcem. Dante však skrývá svá vlastní nebezpečná tajemství.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jestli milujete Dvůr trnů a růží, nebo Z krve a popela, či Divokou říši, pak je tohle kniha přímo pro vás. Je plná excelentní romantiky, napětí a magie. Není v ní zase tolik akce, jak jsem očekávala, ale vůbec mi to nevadilo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alessa a Dante byli vysněný pár. Celá kniha je v podstatě na romantické lince založená a opravdu to funguje i v kombinaci s příběhem. Prostě jedna velká senzace.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co se světa a magie týče, nejedná se o nejvíce detailně propracovaný svět, ale je to extrémně čtivé a všechno dohromady to prostě a jednoduše funguje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nemám k tomu víc, co dodat. ČTĚTĚ TO VŠICHNI. A potřebujeme další díl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shrnuto podtrženo:
- Dokonalost
- Nejlepší romantická fantasy linka
- Méně akce, ale čtivé
- Potřebujete to číst a potřebujeme další díl


Kruté požehnání Kruté požehnání Emily Thiede

Tři svatby. Tři pohřby. A trojnásobná vdova s děsivým prokletím. Alessu vybrali bohové, aby chránila svůj lid. Do vínku však dostala krutý dar, který celou situaci komplikuje. K dosažení moci k sobě totiž potřebuje partnera s ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář